• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi söker: Affärsområdesansvarig Hemtjänst 55Plus

Skicka in din ansökan till jobb@femtiofem.se

55Plus är ett tillväxtbolag inom seniorbemanning med hjärtat på rätta stället. Under 2020 växte vi rejält, trots pandemin, och nådde nästan 100MSEK i omsättning med ökad vinst. Idag har vi verksamhet i Sverige och Finland och framöver finns planer på att expandera till ytterligare länder.

55Plus levererar högkvalitativa tjänster genom våra erfarna och kompetenta seniorer till privat- och företagskunder. Hemtjänst är ett av våra viktigaste affärsområden redan idag. Vi konstaterar stolt att våra kunder inom området är ytterst nöjda med de tjänster vi levererar och det finns därmed goda förutsättningar för rejäl tillväxt under de närmaste åren.

För att ta nästa steg i vår tillväxtresa så söker vi nu en Affärsområdesansvarig Hemtjänst.

Dina arbetsuppgifter
I dagsläget utgör tjänster kopplade till hemtjänst 15% av vår verksamhet. Vårt mål är att området ska växa kraftigt och omsätta 100MSEK inom 3 år. I din roll som Affärsområdesansvarig Hemtjänst är du såväl övergripande ansvarig för den hemtjänst- relaterade verksamheten som för resultatet inom området. Operativt ligger dock ansvaret på våra lokalkontor.

I dagsläget utför 55Plus hemtjänst inom ramen för LOV på 16 av 45 orter. Tillväxten kommer att ske både genom att hemtjänst utförs på fler orter och att vi breddar vårt tjänsteutbud inom området på befintliga orter.

För att driva och utveckla verksamheten är det viktigt med kontinuerlig kontakt med våra lokalkontor och med ansvariga på de kommuner där vi verkar. Därmed ingår en del resande i tjänsten.

Det här erbjuder vi Dig
Vill du ha en riktig utmaning att fortsätta bygga en verksamhet inom ett område där du får göra skillnad för människor på riktigt så är det här jobbet för dig. Du får kombinera din kunskap inom vård eller hemtjänst med ledarskap, affärssinne och entreprenörsanda. Det finns redan en stabil grund för verksamheten och potentialen för affären är stor. Till din hjälp för att forma framtiden för hemtjänst inom 55Plus har du ett starkt team på vårt huvudkontor och utbredd lokal förankring genom våra 45 lokalkontor.

Vi är ett värderingsdrivet bolag där Stolthet, Engagemang, Entreprenörsanda och Glädje är det som driver vår verksamhet framåt. Om du får energi av innebörden i de orden och har förmågan att förmedla det till kunder, konsulter och kollegor då är 55Plus och du rätt för varandra!

Som Affärsområdesansvarig Hemtjänst rapporterar du direkt till vår VD Joakim Borén.

Din profil
För att vara med och bygga 55Plus krävs stort driv, god social kompetens och kommunikativ skicklighet, samt förmågan att förmedla glädje och energi.

Du behöver ha en högskoleutbildning som sjuksköterska, socionom eller liknande, samt minst 2-3 års dokumenterad erfarenhet från yrkesutövning inom området. Vi tror också att du arbetat inom näringslivet i ett par år eller som chef inom kommun eller offentlig sektor. Det är vidare meriterande om du har erfarenhet från utbildning och rekrytering inom vård eller hemtjänst.

Sök tjänsten…
…genom att maila ditt CV till jobb@femtiofem.se
Vi ser fram emot din ansökan!