• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Är du nästa generations franchisetagare? – Axla ansvaret för det upparbetade området 55Plus Blekinge med god lönsamhet

Blekinge är ett område med fortsatt oerhört stora möjligheter. Planen är nu att ta nästa steg i utvecklingen och accelerera tillväxten.

Rollen som franchisetagare innebär ett totalansvar för verksamheten i Blekinge, såväl mot privatkunder som företagskunder. Det betyder att sälja 55Plus tjänster till nya och befintliga kunder och att rekrytera seniorer och bemanna uppdragen.

Arbetsuppgifter
Utöver den dagliga verksamheten att driva ett team av seniorer så kommer du även få arbeta med försäljning som utförs både genom bearbetning av leads som kommer via olika kanaler, men till lika stor del genom proaktiv bearbetning av den lokala marknaden. I det senare fallet handlar det om att driva försäljning från första telefonkontakt till kundbesök och signerande av avtal.

Kärnan i vårt erbjudande är våra kompetenta och erfarna seniora medarbetare som gör att vi kan erbjuda en mängd bemanningstjänster inom olika områden.

Din profil
För att vara med och bygga 55Plus krävs

  • – Entreprenörskap
  • – Stort driv
  • – God social kompetens
  • – Kommunikativ skicklighet
  • – Förmågan att förmedla glädje och energi.
  • – Vidare vill vi att du har fallenhet för och erfarenhet av försäljning, gärna inom bemanning. Meriterande är även en bakgrund inom marknadsföring.

 

Inom 55Plus skall man inte vara rädd för att kavla upp armarna när det behövs. Din roll kommer att vara mest inriktad på proaktivt sälj, rekrytering, bemanning och planering, men när det behövs skall man inte vara rädd för att hoppa in själv och utföra uppdrag.

För att vår verksamhet ska vara effektiv så jobbar vi med vårt egenutvecklade affärssystem. Att du är väl bevandrad i system, datorer och kommunikationsteknik är därför viktigt. Vidare är det meriterande om du har ett stort kontaktnät i Blekinge och att du är allmänt händig.

Det här erbjuder vi Dig
Ett omväxlande och utmanande arbete väntar dig där du både uppskattar och får energi av säljarbete och av att rekrytera medarbetare och bemanna uppdrag. Det kommer vara din insats som avgör om Blekinge ska lyckas med sina högt satta mål.

55Plus är ett värderingsdrivet bolag där Stolthet, Engagemang, Entreprenörsanda och Glädje är det som driver vår verksamhet framåt. Om du får energi av innebörden i de orden och har förmågan att förmedla det till kunder, seniorer och kollegor då är 55Plus och du rätt för varandra!

Underlättar Din vardag
Som franchisegivare har vi rutiner och processer på plats som hjälper dig att fokusera mer på att utveckla din verksamhet. Vi står för mycket av administrationen, lönehantering samt faktureringen mot kund och har central marknadsföring.

Du kan förvänta dig stor flexibilitet och en position där du själv styr över hur just Din dag skall se ut.

Eller som vår VD Joakim Borén uttrycker det: ”Om du har drivet, entreprenörsandan och glädjen så ser vi till att ge dig support så att du kan bygga området på det sätt du vill med stor frihet under ansvar.”

Om 55Plus

55Plus är ett tillväxtbolag inom seniorbemanning med hjärtat på rätta stället. Under 2021 växte vi rejält, trots pandemin, och nådde över 110MSEK i omsättning. Idag har vi verksamhet i Sverige och Finland och framöver finns planer på att expandera till ytterligare länder.

55Plus levererar högkvalitativa tjänster genom våra erfarna och kompetenta seniorer. Till privatkunder är det främst hushållsnära tjänster, hemtjänst och tjänster inom bygg, målning, etc. Vi utför också en mängd olika bemanningstjänster till våra företagskunder; exempelvis fastighetsskötsel, lokalvård, reception, lager och administration.

Sök tjänsten…
…genom att maila ditt CV till jobb@femtiofem.se eller via formuläret nedan.

Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 1 MB.
Ladda upp ditt CV i PDF-format.
Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 1 MB.
Ladda upp ditt personliga brev i PDF-format.
Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Har du ej något uppdaterat Cv tillgängligt, hör av dig med dina kontaktuppgifter/LinkedIn-profil så tar vi kontakt med dig.

Vi ser fram emot din ansökan!