fbpx
  • Fråga 55Plus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi söker: Rekryterings- & Bemanningsansvarig till 55Plus Öland/Kalmar

55Plus är ett tillväxtbolag inom seniorbemanning med hjärtat på rätta stället. Vi växer kraftigt och kommer under 2022 omsätta ungefär 125 MSEK. Idag har vi verksamhet i Sverige och Finland och framöver finns planer på att expandera till ytterligare länder.

55Plus levererar högkvalitativa tjänster genom våra erfarna och kompetenta seniorer. Till privatkunder är det främst hushållsnära tjänster, hemtjänst och tjänster inom bygg, målning, etc. Vi utför också en mängd olika bemanningstjänster till våra företagskunder; exempelvis fastighetsskötsel, lokalvård, reception, lager och administration.

För att ta nästa steg i vår tillväxtresa så söker vi nu en Rekryterings- & Bemanningsansvarig till Öland och Kalmar. Rollen är ytterst viktigt för 55Plus utveckling i regionen och Rekryterings- & Bemanningsansvarig kommer att vara en tydlig nyckelspelare i vårt team.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Rekryterings- & Bemanningsansvarig kommer du att hantera många uppgifter och rollen innebär stor variation, med fokus på rekrytering och kundkontakter men även en hel del planering, uppföljning och administration. Vi söker dig som har ett starkt eget driv och är engagerad i att bygga relationer mellan människor, både kunder och medarbetare.

Kärnan i vårt erbjudande är våra kompetenta och erfarna seniora medarbetare som gör att vi kan erbjuda en mängd olika bemanningstjänster inom olika områden, så det är där du kommer ha din utgångspunkt för rekrytering av nya medarbetare.

Trivs du med att arbeta tillsammans mot gemensamma mål i en sympatisk, ödmjuk och positiv miljö? Har du en orädd inställning till nya saker och förmåga att strukturera det okända till vedertagna arbetssätt? Då tror vi att du trivs i rollen som Rekryterings- & Bemanningsansvarig hos oss.

Det här erbjuder vi Dig

Ett omväxlande och utmanande arbete där du både uppskattar och får energi av traditionellt bemanningsarbete och tycker om att vara med i ett team där vi hela tiden bryter ny mark.

Vi är ett värderingsdrivet bolag där Stolthet, Engagemang, Entreprenörsanda och Glädje är det som driver vår verksamhet framåt. Om du får energi av innebörden i de orden och har förmågan att förmedla det till kunder, konsulter och kollegor då är 55Plus och du rätt för varandra!

Som Rekryterings- & Bemanningsansvarig rapporterar du till Regionchefen i området.

Din profil

För att vara med och bygga 55Plus krävs stort driv, god social kompetens och kommunikativ skicklighet, samt förmågan att förmedla glädje och energi.

Som Rekryterings- & Bemanningsansvarig hos oss kommer du att ha ett självständigt helhetsansvar för rekrytering och driva alla delar i bemanningsprocessen; från att skapa första kontakt med potentiella medarbetarkandidater till att planera och bemanna uppdrag samt följa upp med kunder under och efter avslutade uppdrag. Du kommer att fokusera på att bygga upp en pool av medarbetare, för att sedan hitta matchande uppdrag som inkommer till oss dagligen. Du kommer också att följa upp dina medarbetare och se till att vi bibehåller den goda kvalitet, relation och kontinuitet mot kunder som är vårt kännetecken.

Vi vill att du har tidigare erfarenhet från rekrytering och att du gillar ett högt tempo, där du med skicklighet skapar struktur och ordning trots många bollar i luften samtidigt.

Extra meriterande är om du innehar PRYL eller SRY-utbildning.

Sök tjänsten…
…genom att maila ditt CV till jobb@55plus.se eller via formuläret nedan.

Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 1 MB.
Ladda upp ditt CV i PDF-format.
Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 1 MB.
Ladda upp ditt personliga brev i PDF-format.
Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Vi ser fram emot din ansökan!