fbpx
 • Fråga 55Plus

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi söker: Vikarierande Ekonomiassistent i Stockholm

Till vårt huvudkontor söker vi nu en vikarierande ekonomiassistent på 100% under minst tre månader – med chans till förlängning.

Arbetsuppgifter:
I rollen kommer du främst att arbeta med den ekonomiska administrationen men du kommer även att stötta vår rekryteringsansvarige i dennes dagliga arbete. Bland annat kommer du att jobba med följande:

 • • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Ansvara för kundtelefon
  • Skattereduktioner
  • Schemaläggning och bemanning
  • Övrigt administrativt arbete


Din profil:

För tjänsten söker vi dig som har erfarenhet inom ekonomi och administration. Det är meriterande om arbetat i en transaktionsintensiv miljö mot både B2C och B2B. Rollen kräver att du besitter god samarbetsförmåga, är noggrann, serviceinriktad, snabblärd och ansvarstagande. Du måste kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ samt veta hur du ska prioritera dina arbetsuppgifter. Du kommer rapportera till vår ekonomichef. Det är extra meriterande om du sedan tidigare arbetat i Fortnox.

Övrigt:
Anställningen är ett vikariat på heltid, omfattande minst 3 månader med chans till förlängning. Tjänstgöringsorten är Stockholm. Start snarast möjligt.

Om 55Plus:
55Plus är ett tillväxtbolag inom seniorbemanning med hjärtat på rätta stället Under 2022 fortsatte vår tillväxtresa och vi omsatte omkring 125MSEK med förbättrad vinst. Idag har vi verksamhet i Sverige och Finland och framöver finns planer på att expandera till fler länder.

Vi levererar högkvalitativa tjänster genom våra erfarna och kompetenta seniorer. Till privatkunder är det främst hushållsnära tjänster, hemtjänst och tjänster inom bygg, målning, etc. Vi utför också en mängd olika bemanningstjänster till våra företagskunder; exempelvis fastighetsskötsel, lokalvård, reception, lager och administration.

Sök tjänsten…
…genom att maila ditt CV till ekonomi@55plus.se eller via formuläret nedan. Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan snarast möjligt.

Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 1 MB.
Ladda upp ditt CV i PDF-format.
Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 1 MB.
Ladda upp ditt personliga brev i PDF-format.
Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Vi ser fram emot din ansökan!