fbpx
  • Fråga 55Plus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi söker: Bemanningsassistent till 55Plus Stockholm

Till vårt växande Stockholmskontor söker vi nu en bemanningsassistent som ska arbeta med bemanningsplanering, administration och support till Bemanningsansvarig.

55Plus är ett tillväxtbolag inom seniorbemanning med hjärtat på rätta stället. Kärnan i vårt erbjudande är våra kompetenta och erfarna seniora medarbetare som gör att vi kan erbjuda en mängd olika bemanningstjänster inom olika områden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Bemanningsassistent kommer du att hantera många uppgifter och rollen innebär stor variation. Du är den  Bemanningsansvariges högra hand och jobbar därmed med hela bemanningsprocessen, dvs med allt från rekrytering, administration, tillsättande av uppdrag och uppföljning. Arbetet kan bestå av allt från att svara på inkommande samtal, administration i vårt affärssystem, kundkontakter, planering av scheman och att lösa schemaluckor vid sjukanmälningar.

För att lyckas i rollen krävs ett starkt eget driv och engagemang i att bygga relationer mellan människor, både kunder och medarbetare. Vidare behöver du vara självständig, stresstålig, vara serviceinriktad och vara effektiv i administrativt arbete, inte minst när det gäller olika system.

Det är meriterande om du har en bakgrund inom bemanning samt erfarenhet av administrativt arbete och service. Vi ser gärna att du tycker om att ge ett bra bemötande till både medarbetare och kunder och att du ser fram emot att tillsätta uppdrag och sälja in bolaget i din kundkontakt.

Det här erbjuder vi Dig

Ett omväxlande och utmanande arbete där du både uppskattar och får energi av traditionellt bemanningsarbete och tycker om att vara med i ett team där vi hela tiden bryter ny mark.

Vi är ett värderingsdrivet bolag där Stolthet, Engagemang, Entreprenörsanda och Glädje är det som driver vår verksamhet framåt. Om du får energi av innebörden i de orden och har förmågan att förmedla det till kunder, konsulter och kollegor då är 55Plus och du rätt för varandra!

Som Bemanningsassistent rapporterar du till vår Bemanningsansvarige, Carolina Wadsby Rudberg

Övrigt

Anställningsformen är heltid och vårt kontor ligger på Södermalm i Stockholm.

Vi tillämpar alltid sex (6) månaders provanställning.

Ansökan

Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan snarast.

Sök tjänsten…

…genom att maila ditt CV via formuläret nedan.

Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 1 MB.
Ladda upp ditt CV i PDF-format.
Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 1 MB.
Ladda upp ditt personliga brev i PDF-format.
Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Vi ser fram emot din ansökan!