fbpx
  • Fråga 55Plus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi söker: Vik. Bemanningsansvarig till 55Plus Helsingborg

Till 55Plus huvudkontor söker vi nu en vikarie till vår bemanningsansvarige som går på föräldraledighet inom kort. Rollen innebär bemanningsplanering, administration och support till Kontorschef.

55Plus är ett tillväxtbolag inom seniorbemanning med hjärtat på rätta stället. Kärnan i vårt erbjudande är våra kompetenta och erfarna seniora medarbetare som gör att vi kan erbjuda en mängd olika bemanningstjänster inom olika områden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Bemanningsansvarig kommer du att hantera många uppgifter och rollen innebär stor variation. Du är Kontorschefens högra hand och jobbar därmed med hela bemanningsprocessen, dvs med allt från första kundkontakt, administration, tillsättande av uppdrag och uppföljning. Arbetet kan bestå av allt från att svara på inkommande samtal, administration i vårt affärssystem, kundkontakter och att lösa schemaluckor hos medarbetare vid sjukanmälningar.

För att lyckas i rollen krävs ett starkt eget driv och engagemang i att bygga relationer mellan människor, både kunder och medarbetare. Vidare behöver du vara självständig, stresstålig, vara serviceinriktad och vara effektiv i administrativt arbete.

Det är meriterande om du har en bakgrund inom bemanning samt erfarenhet av administrativt arbete och service. Vi ser gärna att du tycker om att ge ett bra bemötande till både medarbetare och kunder och att du ser fram emot att tillsätta uppdrag och sälja in bolaget i din kundkontakt.

Det här erbjuder vi Dig

Ett omväxlande och utmanande arbete där du både uppskattar och får energi av traditionellt bemanningsarbete och tycker om att vara med i ett team där vi hela tiden bryter ny mark.

Vi är ett värderingsdrivet bolag där Stolthet, Engagemang, Entreprenörsanda och Glädje är det som driver vår verksamhet framåt. Om du får energi av innebörden i de orden och har förmågan att förmedla det till kunder, konsulter och kollegor då är 55Plus och du rätt för varandra!

Som vik. bemanningsansvarig rapporterar du till vår Kontorschef, Sebastian Daun.

Övrigt

Anställningen är ett vikariat på minst 6 månader med chans till förlängning. Tjänsten är på heltid och du kommer utgå ifrån vårt kontor på Berga industriområde i Helsingborg.

Ansökan

Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan snarast.

Sök tjänsten…

…genom att maila ditt CV via formuläret nedan.

Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 1 MB.
Ladda upp ditt CV i PDF-format.
Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 1 MB.
Ladda upp ditt personliga brev i PDF-format.
Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Vi ser fram emot din ansökan!