Är du nästa generations franchisetagare att axla ansvaret för 55Plus i Mjölby/Boxholm/Ödeshög?

55Plus i Mjölby/Boxholm/Ödeshög har redan idag en fin, omfattande och lönsam verksamhet, med goda möjligheter till fortsatt tillväxt.

Rollen som franchisetagare innebär ett totalansvar för verksamheten på orterna, såväl mot privatkunder som företagskunder.

Befintlig franchisetagare kommer att fokusera på andra delar av Östergötland och vi söker därför en ny entreprenör som franchisetagare som är villig att förvärva verksamheten i Mjölby/Boxholm/Ödeshög och fortsätta utveckla den.

För att hjälpa dig bygga en ännu starkare verksamhet och för att din startsträcka skall bli så kort som möjligt är nuvarande franchisetagare beredd att stanna kvar i verksamheten under en övergångsperiod för att agera mentor/partner. Verksamheten har idag ett 15-tal anställda och har varit verksam sedan 2014.

Arbetsuppgifter

Utöver den dagliga verksamheten att driva eget företag och ett team av seniora medarbetare så kommer du även arbeta med försäljning som utförs både genom bearbetning av leads som kommer via olika kanaler, men till lika stor del genom proaktiv bearbetning av den lokala marknaden.

Kärnan i 55Plus erbjudande är våra kompetenta och erfarna seniora medarbetare som gör att vi kan erbjuda en mängd bemanningstjänster inom olika områden.

Din profil som franchisetagare på 55Plus

För att vara med och bygga 55Plus krävs:

  •  – Entreprenörskap
  •  – Stort driv
  •  – God social kompetens
  •  – Kommunikativ skicklighet
  •  – Förmågan att förmedla glädje och energi.

 

Vidare vill vi att du har fallenhet för och erfarenhet av försäljning, gärna inom bemanning. Även meriterande är en bakgrund inom marknadsföring.

För att vår verksamhet ska vara effektiv så jobbar vi med vårt egenutvecklade affärssystem. Att du är väl bevandrad i system, datorer och kommunikationsteknik är därför viktigt. Vidare är det meriterande om du har ett stort kontaktnät i Mjölby/Boxholm/Ödeshög.

Det här erbjuder vi Dig

Ett omväxlande och utmanande arbete väntar dig där du både uppskattar och får energi av säljarbete och av att rekrytera medarbetare och bemanna uppdrag. Det kommer vara din insats som avgör om Mjölby/Boxholm/Ödeshög ska lyckas nå sin fulla potential.

55Plus är ett värderingsdrivet bolag där Stolthet, Engagemang, Entreprenörsanda och Glädje är det som driver vår verksamhet framåt. Om du får energi av innebörden i de orden och har förmågan att förmedla det till kunder, seniorer och kollegor då är 55Plus och du rätt för varandra!

Underlättar Din vardag

Som franchisegivare har vi rutiner och processer på plats som hjälper dig att fokusera mer på att utveckla din verksamhet. Vi står för mycket av administrationen, faktureringen mot kund och du har fri tillgång till vår interna marknadsbyrå.

Eller som vår VD Joakim Borén uttrycker det: ”Om du har drivet, entreprenörsandan och glädjen så ser vi till att ge dig support så att du kan bygga området på det sätt du vill med stor frihet under ansvar.”

Om 55Plus

55Plus är ett tillväxtbolag inom seniorbemanning med hjärtat på rätta stället. Under 2022 växte vi rejält och omsatte 125MSEK med ökad vinst. Idag har vi verksamhet i Sverige och Finland och framöver finns planer på att expandera till ytterligare länder.

Vi levererar högkvalitativa tjänster genom våra erfarna och kompetenta seniorer. Till privatkunder är det främst hushållsnära tjänster, hemtjänst och tjänster inom bygg, målning, etc. Vi utför också en mängd olika bemanningstjänster till våra företagskunder; exempelvis fastighetsskötsel, lokalvård, reception, lager och administration.

Skicka in din ansökan!

Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 1 MB.
Ladda upp ditt CV i PDF-format. Obligatoriskt fält.
Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 1 MB.
Ladda upp ditt personliga brev i PDF-format.
Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.