Vi söker: Vikarierande Säljansvarig 55Plus Helsingborg

55Plus är ett tillväxtbolag inom seniorbemanning med hjärtat på rätta stället. Under 2023 växte vi rejält och omsatte 130MSEK med förbättrad vinst. Idag har vi verksamhet i Sverige och Finland och framöver finns planer på att expandera till ytterligare länder.

55Plus levererar högkvalitativa tjänster genom våra erfarna och kompetenta seniorer. Till våra företagskunder utför vi en rad bemanningstjänster inom fastighetsskötsel, lokalvård, administration, ekonomi och skötsel av grönytor. Till våra privatkunder är det främst hushållsnära tjänster, hemtjänst och tjänster inom bygg och målning.

För att nå våra ambitiösa tillväxtmål så söker vi nu en Vikarierande Säljansvarig till vårt kontor i Helsingborg.

Dina arbetsuppgifter

55Plus verksamhet i Helsingborg har funnits i många år och är mycket välfungerande. För att accelerera tillväxten ytterligare och fortsätta den positiva utvecklingen söker vi nu en Vikarierande Säljansvarig till kontoret i Helsingborg.

I din roll ansvarar du för att sälja in uppdrag till nya och befintliga kunder. Försäljningen utförs främst genom proaktiv bearbetning av den lokala marknaden där du som Vikarierande Säljansvarig arbetar med att driva försäljning från första telefonkontakt till kundbesök och signerande av avtal.

Kärnan i vårt erbjudande är våra kompetenta och erfarna seniora medarbetare som gör att vi kan erbjuda en mängd  bemanningstjänster inom olika områden.

Det här erbjuder vi Dig

Ett omväxlande och utmanande arbete i ett härligt team väntar dig där det är viktigt att du både uppskattar och får energi av traditionellt säljarbete och tycker om att bryta ny mark och vara delaktig i nyutveckling. Det kommer vara din insats som utgör skillnaden för att Helsingborg ska lyckas med sina högt satta mål.

55Plus är ett värderingsdrivet bolag där Stolthet, Engagemang, Entreprenörsanda och Glädje är det som driver vår verksamhet framåt. Om du får energi av innebörden i de orden och har förmågan att förmedla det till kunder, konsulter och kollegor då är 55Plus och du rätt för varandra!

Som Säljansvarig rapporterar du till vår kontorschef i Helsingborg, Sebastian Daun och arbetar på plats på vårt kontor på Mörsaregatan 11A.

Vikariatet löper under 2024 med möjlighet till förlängning.

Din profil

För att vara med och bygga 55Plus krävs stort driv, god social kompetens och kommunikativ skicklighet, samt förmågan att förmedla glädje och energi. Vidare vill vi att du har god erfarenhet från försäljning och att du är en skicklig säljare. Det är också meriterande om du har ett stort kontaktnät i Helsingborg med omnejd.

Sök tjänsten…

Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 1 MB.
Ladda upp ditt CV i PDF-format.
Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 1 MB.
Ladda upp ditt personliga brev i PDF-format.
Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Vi ser fram emot din ansökan!