• Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Vi på 55Plus i Arboga erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster. Räcker tiden inte till? Börjar det bli jobbigt att orka med? Vi hjälper dig gärna med tjänster såsom städning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Vi har även erfarna snickare för ditt byggprojekt.

Välkommen att kontakta oss på 55Plus.

Vi underlättar din vardag!

Privata tjänster

Vi erbjuder olika typer av RUT- och ROT-tjänster till privatkunder. Exempel på detta kan vara skräddarsydda upplägg av trädgårdsarbete, städning, fönsterputs och snickeri.
Vi löser det mesta som du kan tänkas önska hjälp med så tveka inte att kontakta oss.

Kanske börjar du närma dig pensionen eller har du redan nått den magiska åldersgränsen men inser att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Vi söker fler pigga och glada medarbetare som vill göra vardagen trevligare för våra kunder! Vill du vara med och bidra och göra skillnad för våra kunder i deras vardag?

Verksamhetsansvarig 55Plus Arboga

Innan jag valde att bli franchisetagare för 55Plus hade jag en tid varit nyfiken på företaget. Jag fick av en händelse syn på information om företaget på Internet och kände direkt att jag ville veta mera. Det tilltalar mig att konceptet skapar möjligheter för äldre människor att få både arbete och hjälp. Det är även väldigt roligt för mig att få vara en del av vårt härliga gäng av medarbetare. Jag har hittat rätt personer som trivs ihop och som jag är rädd om. De kunder vi har möts av glädje och äkta engagemang. Vi är måna om att vara flexibla och att låta kundens behov stå i centrum.

Jag har tidigare ägnat mig åt jordbruk, bärodling och produktion av ekologiska juicer på vår gård utanför Arboga. Jag är van att driva olika projekt och gillar att ha många bollar i luften. Detta fortsätter jag nu med som franchisetagare för 55Plus. Kontakta oss gärna för att få veta mer om hur vi kan underlätta just din vardag.

Gunilla med medarbetare