• Steg 1 av 2
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Jobba med oss i Borås

Vill du underlätta i vardagen för våra kunder i Borås? Du har livserfarenhet och lockas av ett socialt och flexibelt arbete där du sätter guldkant på tillvaron. Du tycker om att arbeta och känner glädje när du får möjlighet att skapa ett värde för våra kunder.

Du kommer att få möjligheten att hjälpa de kunder i Borås som har svårt att få sin vardag att gå ihop, som inte orkar eller kan göra allt de önskar. Dina insatser kommer att värdesättas och du kommer att bli uppskattad för det arbete du gör.

Du erbjuds i även en flexibel arbetsdag där du själv styr över dina uppdrag. Vi på 55Plus värnar om våra medarbetare, därför är vi försäkrade och anslutna till kollektivavtal. För oss på 55Plus i Borås är lyhördhet och kommunikation med kunden en nyckelfaktor och därför förväntas du kunna tala flytande svenska. Du uppskattar att socialisera med alla olika typer av människor efter deras behov och dessutom har du en känsla för service och vad som behöver göras.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

 

Bli medarbetare

 

Lön
När du arbetar hos oss så har du en fast timlön, som baseras på din kompetens och uppdragets karaktär. Självklart är din lön och semesterersättning avtalsenliga. Lönen betalas ut månadsvis i efterskott där utbetalning sker den 25:e varje månad. En lönespecifikation skickas hem till dig några dagar innan utbetalning.

Körersättning
Körersättning utgår när du tar dig till och från samt mellan kunderna. Ersättningen utgår från skatteverkets regler, mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring och personlig säkerhet
Som anställd hos 55Plus är du försäkrad under uppdrag, samt under resa till och från arbete, genom vår försäkring hos Fora som täcker utlägg i samband med skador. Anställningen hos 55Plus är en timanställning och därför ges ingen ersättning för utebliven intäkt. Det är viktigt att notera att du som medarbetare alltid kan tacka nej till ett uppdrag. Utöver försäkringen hos Fora, så har vi en sak- och ansvarsförsäkring hos IF som täcker skador upp till 10 miljoner kronor.

För oss är det en självklarhet att våra medarbetare kommer hem hela och glada efter sin arbetsdag så därför har vi löpande utbildningar i hur våra tjänster utförs på ett säkert och bra vis.

Jobbskatteavdrag
Du får en skattereduktion för arbetsinkomst, jobbskatteavdrag, på dina arbetsinkomster
Jobbskatteavdraget är inräknat i Skatteverkets skattetabeller som arbetsgivaren använder i samband med löneutbetalningar. Du behöver alltså inte själv ansöka om avdraget.
Storleken på jobbskatteavdraget beror på hur stora dina arbetsinkomster är och om du är över eller under 65 år vid inkomstårets ingång.

Mer information och skattetabeller finner du här.