fbpx
  • Fråga 55Plus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fönsterputsning / fönstertvätt

Vi utför fönsterputsning över hela Sverige!

Våra lokalkontor runt om i hela Sverige är redo att hjälpa till med fönsterputsning när du känner det är dags. Söker du erfarna och kunniga fönsterputsare bör du ta kontakt med oss redan idag. I listan nedan letar du upp ditt närmaste lokalkontor och skickar in ditt telefonnummer eller din e-postadress så kommer en ansvarig på din ort ta kontakt med dig!

Varför är det viktigt att putsa sin fönster regelbundet?

Årstiderna är obarmhärtiga mot våra fönster.  Då är det viktigt att putsa dina fönster regelbundet. Visste du att ibland kallas även fönsterputsning för fönstertvätt? Våra seniorer har genom åren putsat många fönster och har på så vis många års erfarenhet som står till ert förfogande. Genom regelbunden fönsterputs hjälper du dina fönster i längden.

Måste jag vara hemma när ni putsar?

Nej, det är inget krav. Under tiden vi putsar kan du antingen sitta ned en stund och ta en fika eller gå ut med hunden för att sedan komma hem till nyputsade fönster.

Måste jag själv köpa in utrustning?

Vi tillhandahåller professionell utrustning och garanterar ett prickfritt resultat. Du behöver med andra ord inte köpa in dyra fönsterskrapor och annan fönsterputsutrustning som blir liggandes – gummit behöver vara fräscht när man putsar fönster!

Vart putsar ni?

Vi putsar fönster i bl.a. villor, lägenheter och uterum. Våra lokalkontor runt om i Sverige har  redan hjälpt tusentals kunder att få fina fönster – kontakta oss först när du behöver fina fönster!

Putsar ni endast glasrutorna och skippar rengöra karmar?

Vi torkar även av karmar och runt om fönsterna – kunden skall få det så fint som möjligt och att spara in på detta är inget som gör att du vill anlita oss igen. Tänk dock på att vi inte rengör karmar och trä/aluminium mer än att ta bort t.ex damm och spindelväv. Vill du att vi skall rengöra på djupet så säg till så planerar vi in detta också i samband med putsningen.

Hur mycket kostar fönsterputsning?

För att kunna ge dig ett bra prisförslag behöver vi veta hur många fönster som skall putsas, om det är dubbelglas, vändbara eller som kräver stege o dylikt. Skicka in din förfrågan så återkommer ditt lokalkontor med mer information och kommer tillsammans med dig överens om datum för fönstertvätten.

Vi har kollektivavtal och försäkringar för våra medarbetare – detta säkerställer en god och hållbar service till dig som kund och 55Plus.

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig med fönsterputsning!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Att tänka på
Har ni möjlighet så töm gärna fönsterkarmar från växter och andra föremål i det fall ni har beställt invändig fönsterputs.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Hjälper ni även företag?
Tag kontakt med ditt lokalkontor så får du mer information om hur vi kan lägga upp ett fönsterputsschema för just ert företag. Låt inte skyltfönster och entré se smutsigt ut – att regelbundet tvätta era fönster ger bra signaler till kunderna.