Tillsammans gör vi skillnad – på riktigt!

I tider som är lite svårare så står vi redo att hjälpa till att stödja våra privatkunder, företag och samhällets övriga funktioner utifrån den rådande situation som Covid-19 orsakat.

Vi ser att företag kämpar för att anpassa sin verksamhet och på bästa sätt försöker hitta nya arbetssätt inför de arbetstoppar, sjukfrånvaro och utmaningar de står inför.

Vi ser hur privatpersoner ställer upp för varandra, nära och anhöriga, kanske mer än någonsin nu. Vi ser även att det är svårt att få ihop tidspusslet för att hjälpa till med matinköp och andra hushållssysslor.

I allt detta är vi, våra medarbetare och kunder, starka tillsammans och med tillförsikt och respekt gör vi skillnad på riktigt. Med extra omsorg, omtanke om allas trygghet och hälsa lägger vi fokus på att anpassa våra arbetssätt och tjänster.

Vänligen,
Daniel Larsson
VD 55Plus ABInnehållet på sidan senast granskat 2024-07-01 av Kajsa Jönsson.

Vi hjälper er lite extra och mer anpassat!

För företag:

  • Bemanning av längre/ kortare uppdrag
  • Extra städ av era lokaler

För privatpersoner:

  • Matinköp
  • Extra städning

Kontakta oss


hoganas@femtiofem.se

Instruktioner i dagsläget

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och håller oss uppdaterade med senaste informationen gällande Covid 19 och dess utveckling.

  • Våra medarbetare har fått information som grundar sig i rådande riktlinjer för hur de är extra noga med sin handhygien.
  • För att minska smittspridningen är våra medarbetare hemma vid symptom som snuva, hosta eller feber. Vi ser att ni som kund vid samma symptom hör av er till oss.
  • För personer över 70 år rekommenderas att inte utsätta sig för stora folksamlingar, eller platser där det är mycket folk, som på bussar, mataffärer och lokaler där det vistas många människor samtidigt.