Elarbete i Hörby

Behöver du hjälp med professionell elinstallation vid renovering? Eller vill du få ett eluttag flyttat? Vi erbjuder hela paketet med elinstallation och renovering/ombyggnad tillsammans med våra duktiga snickare och målare. Vi använder godkända kvalitetsprodukter och lämnar självklart garantier på utfört arbete.

Köksrenoveringar är vår specialitet men självklart utför vi även annat:

  • Renovering i villor och lägenheter
  • Nyinstallationer i villor och lägenheter
  • Belysning i villor och lägenheter

Kontakta oss så hittar vi en bra lösning tillsammans!

Conny-KlangVåra eltekniker i Hörby

När du anlitar oss för el-tjänster kan du få träffa Per som tidigare arbetat som både elinstallatör och reparatör inom industrin. Han fixar det mesta inom el samt kan även hjälpa dig med din dator! Även jag har möjlighet att hjälpa till med elinstallationer, då jag har elbehörighet samt många års erfarenhet av elinstallationer.

Conny Klang
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Hörby

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Att tänka på
För att kunna nyttja ROT-avdraget så måste du vara ägare till fastigheten vid arbetets utförande. ROT-avdrag går därför inte att nyttja i hyreslägenheter. Gäller arbetet en bostadsrätt så är reglerna, för att kunna nyttja ROT-avdraget, att arbetet ska innanför lägenhetens väggar. Målning av balkong i bostadsrätt är alltså inte heller berättigat till ROT-avdrag, utan arbetet sker då till fullpris. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete.
För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör ROT-avdraget direkt på er faktura.
Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor.