Målning och tapetsering

Känner du att du vill fräscha upp hemma men saknar tid och ork? Vi hjälper dig både inomhus och utomhus med ditt renoveringsprojekt! Vi satsar på flexibilitet och träffar dig gärna för att se hur vi kan hjälpa dig. När projektet väl är igång kommer vi de dagar och tidpunkter som avtalats.

Detta är några exempel på tjänster som vi på 55Plus kan utföra:

  • Målning av innertak
  • Målning av lister
  • Tapetsering
  • Olja in altaner
  • Målning av staket

Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Conny-KlangMålare i Hörby

Om du anlitar oss för tapetsering eller målning är chansen stor att du stöter på Bo, som har lång erfarenhet av målning. Han är duktig och omtyckt och lämnar kunderna nöjda!

Conny Klang
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Hörby

 

Ta kontakt

Att tänka på
För att kunna nyttja ROT-avdraget så måste du vara ägare till fastigheten vid arbetets utförande. ROT-avdrag går därför inte att nyttja i hyreslägenheter, utan arbetet sker då till fullpris. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör ROT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor.