Snickare i Hörby

Behöver du hjälp att bygga en altan eller reparera ett staket? Vi utför enklare snickeriarbeten ute och inne, och kommer när vi ska. Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan hjälpa till med inom snickeri!

Exempel på tjänster:

  • Staketbygge/lagning av staket
  • Bygge av altan
  • Sätta upp lister

Kontakta oss eller lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss för att prata mer om ditt nästa projekt!

Conny-KlangVår hantverkare i Hörby

Behöver du hjälp med snickerier? Då träffar du med största sannolikhet Bo. Han kan det mesta inom snickerier! Kenneth hjälper också våra kunder med snickerier, och gör både grövre jobb såväl som finsnickerier. Även jag hoppar in ibland och hjälper till med snickeri. Jag har en bakgrund inom service och underhåll, någonting som kan komma väl till pass när man ska snickra. Tillsammans jobbar vi med att göra kunderna nöjda!

Conny Klang
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Hörby

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Att tänka på
För att kunna nyttja ROT-avdraget så måste du vara ägare till fastigheten vid arbetets utförande. ROT-avdrag går därför inte att nyttja i hyreslägenheter. Gäller arbetet en bostadsrätt så är reglerna, för att kunna nyttja ROT-avdraget, att arbetet ska innanför lägenhetens väggar. Målning av balkong i bostadsrätt är alltså inte heller berättigat till ROT-avdrag, utan arbetet sker då till fullpris. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete.
För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör ROT-avdraget direkt på er faktura.
Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor.