Nytt! Vad kostar fönsterputsning i Jönköping? Få eget prisförslag här!

Fönsterputsning för företag i Jönköping

Fina fönster är inte bara trevligt att se på när du kommer och går till din arbetsplats. Det kan även vara ett första intryck när dina nya kunder kommer för möte och kontakt med er. Så varför inte checka av detta så du har gjort allt du kan för att hålla era fönster fina – året om! Vi hjälper er med fönsterputsning även där höjderna är lite högre och svårare att komma åt.

Vi använder professionell utrustning och har kunskap om hur fönster skall tvättas, eller putsas som de flesta säger. Vi har även möjlighet att tvätta fönster som är högre och man normalt sett behöver en lift. Vi sköter detta med en effektiv och säker metod där vi står på marken hela tiden. Fönsterpartier utomhus kan nu äntligen få en uppfräschning utan att behöva kosta skjortan.

Givetvis putsar vi fönster i kontorsrum, matrum och övriga områden på företaget. En ren entré är kanske det viktigaste när en kund kommer för att veta mer om er.

Lägg upp ett löpande fönsterputsavtal med oss så löser vi resten och du behöver inte tänka mer på smutsiga fönster. Vi kommer på avtalad tid och har all utrustning och kunnig personal som krävs.

Ring eller mejla så diskuterar vi tillsammans fram hur vi kan bidra till att göra ert företag rent och representativt! Vi kan även hjälpa butiker med skyltfönster och övriga företag. Bli finast i ditt område! Berätta mer om ert företag så hjälper vi er!

  • Skicka e-post till oss!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.Innehållet på sidan senast granskat 2024-07-01 av Thomas Vaern.

Vad tycker våra kunder om 55Plus?