Kundinformation

På 55Plus Jönköping strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa tjänster till våra kunder. För att säkerställa en smidig och professionell upplevelse har vi följande villkor och procedurer:

Avbokning

Om du behöver avboka ett inplanerat eller bokat uppdrag, vänligen meddela oss senast 48 timmar innan uppdragets utförande. Vid utebliven eller sen avbokning debiteras du för det inplanerade eller bokade uppdraget.

Betalning

Vi fakturerar våra kunder en gång i månaden, vilket innebär att du får en samlingsfaktura för månadens totala arbete, oavsett hur många gånger du har fått hjälp under månaden. Betalningstiden är 20 dagar. Eventuellt RUT-avdrag drar vi av direkt på din faktura. För mer information om RUT-avdrag, vänligen besök Skatteverkets hemsida.

Inställelseavgift

Vid uppdrag som kräver resor tar vi ut en inställelseavgift. Detta är för att täcka våra resekostnader och säkerställa att vi kan erbjuda våra tjänster på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt.

Försäkring

För att skydda både våra kunder och vår personal har vi försäkringar som täcker både sak- och personskador upp till 10 miljoner kronor. Eftersom lokala avvikelser kan förekomma, ber vi dig att kontakta oss för mer detaljerad information om försäkringsskyddet.

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver ytterligare information. Vi ser fram emot att hjälpa dig!Innehållet på sidan senast granskat 2024-07-01 av Thomas Vaern.

Kontakta oss för hjälp!

  • Kontakta 55Plus Jönköping

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.