• Kontakta oss!

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Trädbeskärning i nordvästra Stockholm

Regelbunden beskärning hjälper dina träd att må bra och att åldras vackert. Om du inte har tid eller kunskap kan vi beskära dina träd åt dig. Vi tar uppdrag i Hässelby, Vällingby, Spånga, Järfälla och Upplands-Bro.Innehållet på sidan senast granskat 2023-06-01 av Mia Larsson.

Att tänka på
När du bokar trädbeskärning så stämmer vi av vilka verktyg och redskap som finns, så att våra medarbetare vet om de ska ha med sig något när de kommer för att utföra arbetet. Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns att läsa på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.