• Skicka e-post till oss!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi på 55Plus i Örebro erbjuder ett stort utbud av tjänster för både privatpersoner och företag. Våra erfarna och engagerade medarbetare hjälper dig gärna med tjänster såsom städning, snickeri, snöskottning och trädgårdsskötsel.

Välkommen att kontakta oss på 55Plus.
Vi underlättar din vardag!
Vi erbjuder dig som privatperson en stor variation av tjänster som underlättar för dig i vardagen. När du känner att du inte orkar eller vill ta hand om hus och hem kontaktar du oss på 55Plus. Vi hjälper dig gärna!
Låt medarbetarna koncentrera sig på kärnverksamheten. Vi hjälper företag och bostadsrättsföreningar med kontors- och trappstäd.
Börjar du närma dig pensionen, eller redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket energi och vilja kvar? Vi är alltid intresserade av att hitta fler pigga och glada seniorer.

Verksamhetsansvarig 55Plus Örebro

Mitt mål med verksamheten är att vi konsekvent skall ha kunder som är mycket nöjda med de tjänster som medarbetarna levererar. Vägen dit är att ha medarbetare som verkligen vill bidra så bra de kan varje gång. Vi på 55Plus skapar förutsättningar för det genom att låta medarbetarna bestämma vad de vill utföra för arbetsuppgifter och hur mycket de vill jobba. De flesta medarbetarna är seniorer och jobbar inte för att de måste utan för att de verkligen vill. Vår filosofi är dessutom att om man har roligt på jobbet så smittar det av sig på resultatet också.

Jag har tidigare varit ansvarig för flera olika verksamheter, både egna och som anställd, och har under den tiden lärt mig att kunden alltid måste stå i fokus oavsett bransch.

Det lovar jag att du också kommer att göra.  

Joakim Larsson
Verksamhetsansvarig Örebro

Jag hjälper gärna dig!

Har du några frågor eller funderingar tveka inte ta kontakt med mig!

Joakim Larsson
Joakim Larsson
Verksamhetsansvarig för 55Plus Örebro

019 - 769 09 55