• Skicka e-post snabbt till oss!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Uppskattade hushållsnära tjänster i Östersund & Åre

Vi erbjuder alla typer av hushållsnära RUT/ROT-tjänster så som flyttstädning, hemstädning, dödsbostädning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Har du behov av IT-hjälp i hemmet har vi kunniga medarbetare som gärna står till tjänst för att underlätta er vardag. Vi har erfarna hantverkare som kan hjälpa dig med målning, tapetsering och finsnickeri. Vi erbjuder även olika företagstjänster så som kontorsstädning, byggstäd, bemanning och fastighetsskötsel.

Våra kunder är alla från barnfamiljen, företagaren till äldre seniorer – du behöver med andra ord inte vara 55+ för att anlita oss!

Våra RUT/ROT-tjänster är mycket uppskattade av alla våra privatkunder!

Välkommen att kontakta oss på 55Plus Östersund & Åre så gör vi din vardag lite enklare också!

Våra erfarna och pålitliga seniorer hjälper gärna till i hem och trädgård. Bokar du löpande uppdrag så ser vi till att du får samma medarbetare, varje gång! Vi utför uppdrag hos barnfamiljer upp till äldre seniorer – åldern spelar ingen roll – vi hjälper till med allt inom hemservice, barnpassning och trädgårdsarbeten mm! Flera av tjänsterna är berättigade för RUT/ROT skatteavdrag.

– Hem/veckostäd
– Flytt/Dödsbostädning
– Fönsterputsning
– Trädgårdsarbeten

Vill ni ha en ren och trivsam arbetsplats? Vi hjälper er gärna med städtjänster, kontorsstäd, byggstäd och fastighetsskötsel mm.

– Kontorsstädning
– Vaktmästeritjänster
– Fastighetsskötsel
– Fönsterputsning löpande

Våra tjänster är eftertraktade och därför är vi alltid på jakt efter fler pigga och glada medarbetare som vill underlätta för andra! Jobba extra som senior i Östersund med omnejd – vi söker även dig som är yngre! Tycker du om att hjälpa till med det vi erbjuder kontakta oss nu direkt så berättar vi mer!

– Vänliga arbetskamrater
– Varierande uppdrag
– Kunder som uppskattar dig
– Försäkring och personlig säkerhet
– Lön utefter avtal i branschen

Verksamhetsansvarig 55Plus Östersund

 

Kontakta oss för att få veta mer om hur din vardag kan bli enklare!

Marjaana Backlund
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Östersund tillsammans med medarbetare