• Hidden
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fönsterputsning för företag & butiker i Vetlanda

Kunderna ser mer än du anar… För att tala klarspråk – skitiga fönster kan vara en del i om dina kunder känner sig hemma i din butik eller entré till företaget. Snåla inte med första intrycket – era kunder är värda fina fönster varje gång de vill träffa er!

Det kanske var hårt sagt men det kan ligga mycket i det. Första intrycket är något som ofta sitter kvar länge. Vi har putsat fönster åt många familjer och  lägenhetsinnehavare och ger nu möjligheten till dig som driver företag eller butik att också få chansen till rena fina nyputsade fönster i er verksamhet.

Tillsammans med er sätter vi upp en plan där vi kommer och putsar era  fönster på era villkor och krav. I många fall kan ett abonnemangsupplägg vara toppen – att alltid vara säker på att en fönsterputsare kommer och ordnar det åt er. Annars försöker vi givetvis komma när du önskar det!

Kanske är det mer smutsigt ute? Då tar vi utsidan mer ofta än insidan. Vi är öppna för lösningen som ni behöver. Det viktigaste måste vara att era kunder blir nöjda och tycker era lokaler är så fina och rena att de gärna kommer tillbaka, ja kanske för att skriva på det där stora kontraktet ni pratar om!

Välkommen att skicka in din förfrågan nedan (ej köptvingande) så återkommer vi och sätter upp ett möte där vi pratar rena fönster och inget annat!

Ta kontakt via formuläret nedan!

  • Hidden
  • Hidden
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Nyhet! Ultrarent vatten

Fönsterputs till ert företag eller butikslokaler? Boka redan nu för att få tid till vårens putsning. Ring oss på 070 620 32 05.

Vi gör utvändig fönsterputs med sk ”ultrarent vatten”. Vad är det kanske du undrar? Jo det är vatten som är avjoniserat så att vattnet som kommer ut är helt rent från tillsatser. Detta gör att det ej blir några rester eller droppar kvar på glasytan efter putsningen.

Metoden är 100% miljövänlig då det enda som man tvättar/putsar med är vatten!

Vi behöver ingen stege eller skylift och når glaspartier på en höjd av 9 meter.Innehållet på sidan senast granskat 2023-12-01 av Leif Carlsson.

Att tänka på
Har ni möjlighet så töm gärna fönsterkarmar från växter och andra föremål i det fall ni har beställt invändig fönsterputs.

Villkor
Avbokning av inplanerade/bokade uppdrag meddelas senast 48 timmar innan uppdragets utförande. Vid utebliven/senare avbokning faktureras inplanerade/bokade uppdrag.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden.