fbpx
  • Fråga 55Plus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi söker: Verksamhetschef 55Plus Uppsala

55Plus är ett tillväxtbolag inom seniorbemanning med hjärtat på rätta stället. Under 2022 växte vi rejält och omsatte 125MSEK med ökad vinst. Idag har vi verksamhet i Sverige och Finland och framöver finns planer på att expandera till ytterligare länder.

55Plus levererar högkvalitativa tjänster genom våra erfarna och kompetenta seniorer. Till våra företagskunder utför vi en rad bemanningstjänster inom fastighetsskötsel, lokalvård, administration, ekonomi och skötsel av grönytor. Till våra privatkunder är det främst hushållsnära tjänster, hemtjänst och tjänster inom bygg och målning.

För att ta nästa steg i vår utveckling så söker vi nu en Verksamhetschef med säljansvar för 55Plus i Uppsala.

Dina arbetsuppgifter

55Plus verksamhet i Uppsala har funnits i många år och är mycket välfungerande. För att accelerera tillväxten ytterligare och fortsätta den positiva utvecklingen söker vi nu en Verksamhetschef med säljansvar.

I din roll har du, tillsammans med ditt team, totalansvar för 55Plus verksamhet i Uppsala. Ditt främsta fokus är att 55Plus ska ha nöjda kunder och medarbetare och att verksamheten växer.

Förutom att du har totalansvar för verksamheten så arbetar du mycket med försäljningen av våra tjänster. Det gäller såväl proaktiv bearbetning av företagsmarknaden där du driver försäljningen från första telefonkontakt till kundbesök och signerande av avtal som att sälja på leads när det gäller privatkunder. Kärnan i vårt erbjudande är våra kompetenta och erfarna seniora medarbetare som gör att vi kan erbjuda en mängd olika bemanningstjänster inom olika områden.

Det här erbjuder vi Dig

Ett omväxlande och utmanande arbete väntar dig där du både uppskattar och får energi av traditionellt säljarbete och tycker om att bryta ny mark och vara delaktig i nyutveckling. Det kommer vara din och ditt teams insats som är skillnaden för att Uppsala ska lyckas med sina högt satta mål.

55Plus är ett värderingsdrivet bolag där Stolthet, Engagemang, Entreprenörsanda och Glädje är det som driver vår verksamhet framåt. Om du får energi av innebörden i de orden och har förmågan att förmedla det till kunder, konsulter och kollegor då är 55Plus och du rätt för varandra!

Som Verksamhetschef i Uppsala rapporterar du direkt till vår VD Joakim Borén.

Din profil

För att vara med och bygga 55Plus krävs stort driv, god social kompetens och kommunikativ skicklighet, samt förmågan att förmedla glädje och energi.

Vidare vill vi att du har stor erfarenhet från försäljning, gärna inom bemanning och i någon form av ledande ställning.

För att vår verksamhet ska vara effektiv så jobbar vi med vårt egenutvecklade affärssystem. Att du är väl bevandrad i system, datorer och kommunikationsteknik är därför viktigt. Vidare är det meriterande om du har ett stort kontaktnät i Uppsala.

Sök tjänsten…

…genom att maila ditt CV till jobb@55plus.se eller via formuläret nedan.

Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 1 MB.
Ladda upp ditt CV i PDF-format.
Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 1 MB.
Ladda upp ditt personliga brev i PDF-format.
Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Vi ser fram emot din ansökan!