• Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Saknar du tid eller ork att städa hemma? Då hjälper vi gärna till med hemstädning! Vi på 55Plus strävar efter kontinuitet och att erbjuda en jämn kvalitet. Därför tycker vi att det ska vara samma person som kommer hem till dig vid återkommande uppdrag. Välkommen att kontakta oss!

Privata tjänster

Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning eller kanske inte orken för det finns längre?  Då hjälper vi er naturligtvis gärna med detta.

Vill ni hellre fokusera på den egna huvudverksamhet? Då hjälper vi er gärna med städtjänster och fastighetsskötsel.

Vi är alltid intresserade av fler pigga och glada seniorer. Just nu har vi ett extra behov av er som gillar trädgårdsarbete och snickerier.

Verksamhetsansvarig 55Plus Edsbyn

Vi erbjuder en leveranstrygghet som våra kunder uppskattar. Vi kommer när vi ska och gör det vi ska! Våra medarbetare är uppskattade för att de är sociala och trevliga att ha att göra med.

Det är också många som blir rekommenderade att ta hjälp av oss, ibland har de fått tips av en granne som tar hjälp av oss till exempel. Att våra medarbetare har roligt på jobbet tror jag också är någonting som bidrar till att vi har blivit så populära.