fbpx
  • Fråga 55Plus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jobba som senior hos 55Plus

Flexibelt, socialt och omväxlande!

Vi söker alltid fler pigga och glada seniorer som vill göra vardagen trevligare för våra kunder. Våra tjänster är mycket efterfrågade och det finns ett stort intresse av att få hjälp ifrån lokala erfarna seniorer/veteraner. Du behövs!

55Plus är ett växande företag och vi söker efter personer med både erfarenhet, kompetens och engagemang, som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi söker dig som vill hjälpa äldre, småbarnsfamiljer, ensamstående föräldrar eller andra som kan ha svårt att få vardagen att gå ihop. Din insats kommer att bli mycket uppskattad då den både underlättar och förgyller livet för dina kunder – en veterankraft som håller i längden!

Vad kan man jobba med hos 55Plus?

Du erbjuds en flexibel arbetsvardag där du själv styr över din arbetstid och vilka uppdrag du tar. 55Plus erbjuder tjänster till både företag, offentliga verksamheter och privatpersoner inom städ, trädgård, bemanning, renovering och underhåll så det finns mycket att välja på och vi är ständigt i behov av drivna och kompetenta medarbetare. Hos oss får du uppleva det lilla företagets närhet till kunder och kollegor, samtidigt som du får det stora företagets styrka och trygghet.

Hur börjar man jobba hos er?

Det kan du göra genom att kontakta ditt närmaste lokalkontor med en intresseanmälan via formuläret här nedan, så kontaktar vi dig snart.

Under det första samtalet vill vi lära känna dig lite bättre och veta vad du gjort tidigare samt vad du önskar att göra framöver. Om både du och vi på 55Plus anser att en anställning passar bra så kommer vi att be dig om ett utdrag från polisens belastningsregister där vi godkänner mindre trafikförseelser.

Därefter blir du inbjuden på en introduktion till kontoret och sedan är du redo att stifta nya bekantskaper med våra trevliga kunder och medarbetare.

Skicka in din intresseanmälan:

  • Max filstorlek: 1 MB.
  • Max filstorlek: 1 MB.
  • När du skickar in formuläret godkänner du att din information hanteras i enlighet med 55Plus integritetspolicy.

Att jobba som senior hos oss:

Lön
När du arbetar hos oss så har du en fast timlön som baseras på din kompetens och uppdragets karaktär. Självklart är din lön och semesterersättning avtalsenliga. Lönen betalas ut månadsvis i efterskott där utbetalning sker den 25:e varje månad. En lönespecifikation skickas hem till dig några dagar innan utbetalning.

Körersättning
Körersättning utgår när du tar dig till och från samt mellan kunderna. Ersättningen utgår från skatteverkets regler, mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring och personlig säkerhet
Som anställd hos 55Plus är du försäkrad under uppdrag, samt under resa till och från arbete, genom vår försäkring hos Fora som täcker utlägg i samband med skador. Anställningen hos 55Plus är en timanställning och därför ges ingen ersättning för utebliven intäkt. Det är viktigt att notera att du som medarbetare alltid kan tacka nej till ett uppdrag. Utöver försäkringen hos Fora, så har vi en sak- och ansvarsförsäkring hos IF som täcker skador upp till 10 miljoner kronor.

För oss är det en självklarhet att våra medarbetare kommer hem hela och glada efter sin arbetsdag så därför har vi löpande utbildningar i hur våra tjänster utförs på ett säkert och bra vis.

Jobbskatteavdrag
Du får en skattereduktion för arbetsinkomst, s.k. jobbskatteavdrag.
Jobbskatteavdraget är inräknat i Skatteverkets skattetabeller som arbetsgivaren använder i samband med löneutbetalningar. Du behöver alltså inte själv ansöka om avdraget.
Storleken på jobbskatteavdraget beror på hur stora dina arbetsinkomster är och om du är över eller under 65 år vid inkomstårets ingång.

Mer information och skattetabeller finner du här.