Välkommen till 55Plus Enköping

Välkommen till 55Plus i Enköping, din partner för bekvämlighet och avlastning i vardagen. Vi förstår att det finns många roliga saker du hellre vill ägna din tid åt än att ta hand om städning, fönsterputs, snickeriarbeten och gräsklippning. Kanske känner du att energin inte riktigt räcker till längre för dessa uppgifter? Oroa dig inte – vi finns här för att hjälpa dig!

Vi erbjuder ett brett utbud av hushållsnära tjänster som är skräddarsydda för att passa dina behov och önskemål. Med vår professionella och pålitliga service kan du slappna av och fokusera på det som verkligen betyder något för dig, medan vi tar hand om det praktiska.

Låt oss ta hand om de vardagliga sysslorna så att du kan njuta av livet fullt ut. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan underlätta din tillvaro!

För privatkunder erbjuder allt från hemstädning och flyttstädning till trädgårdsarbete, snickeri, målning & tapetsering samt fönsterputsning. Flera av dessa tjänster får du RUT- och ROT-avdrag på.

Vi kan skapa skräddarsydda helhetslösningar och bemanning för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar genom våra kompetenta medarbetare och deras mångsidiga färdigheter.

När du närmar dig pensionen eller har redan nått den magiska åldersgränsen, kanske du känner att du fortfarande har mycket energi och vilja kvar. Vi välkomnar också yngre individer att kontakta oss.