• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  • Feedback & frågor

    Feedback om 55Plus

På den här sidan har vi samlat två kontaktvägar till 55Plus. Först ett formulär där du kan lämna feedback till 55Plus. Dina synpunkter i formuläret går direkt till vår VD Joakim Borén. Vi tar tacksamt emot både kritik och beröm.

Längre ned på sidan hittar du en länk till vårt formulär för visselblåsning. Om du har information om allvarliga missförhållanden inom 55Plus eller om du har misstankar om allvarliga missförhållanden så ska du använda denna länk. Vårt system garanterar att du som visselblåsare är 100% anonym.

Feedback och frågor om 55Plus

Om du har feedback på vår verksamhet eller frågor om oss meddelar du oss här. Vi tar tacksamt emot feedback, tankar och beröm eller ideér om hur vi kan bli bättre på det vi gör. Ditt meddelande går direkt till vår VD.

Namn (frivilligt)
Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy. RUT-avdrag endast för privatpersoner.

Visselblåsning

Vår visselblåsarfunktion är till för att du ska kunna rapportera misstankar om grova missförhållanden. Visselblåsarfunktionen är begränsad till allvarliga oegentligheter och missförhållanden, till exempel:

  • Olagliga aktiviteter.
  • Ekonomisk brottslighet (exempelvis oriktig bokföring, överträdelser av interna kontrollprocedurer eller förskingring).
  • Mutor eller korruption.
  • Jäv.
  • Allvarlig påverkan på enskildas liv och hälsa.
  • Allvarlig påverkan på 55Plus vitala intressen.

Visselblåsarfunktionen hanterar ärenden som är av allmänt intresse. För den som har synpunkter på verksamheten i övrigt bör detta i första hand tas med närmaste chef eller via vårt kontaktformulär ovan.

Visselblåsaren förblir anonym under processen.

 
Till visselblåsarfunktionen

 

Vi kontaktar dig

Ett enklare liv börjar här. Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra trevliga kontaktpersoner dig med mer information.

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi har vårt huvudkontor i Helsingborg med över 100 lokalkontor i Sverige.

0200-338 950 - Ekonomi
0424-004 852 - Helsingborg
0200-112 555 - Växel

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Bli medarbetare

Vi söker fler pigga och glada seniorer som vill göra vardagen trevligare för våra kunder. Börjar du närma dig pensionen, eller har du kanske redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Visste du att vi även söker efter dig som inte fyllt 55?

 

Läs vidare och ansök