Välkommen till 55Plus – din leverantör av hushållsnära tjänster i Farsta!

Vi erbjuder en stor variation av tjänster som underlättar din vardag. Hos oss hittar du positiva och erfarna medarbetare som står redo att hjälpa till när din tid eller ork inte räcker till. Vi tillhandahåller städtjänster såsom veckostäd och storstäd till både privatpersoner och företag.

55Plus erbjuder även trädgårdstjänster för dig som vill njuta av en välskött trädgård året om. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig i vardagen!

Vi erbjuder ett stort antal hushållsnära tjänster som underlättar för dig i vardagen. Städning och trädgårdsarbete är exempel på vad våra kompetenta medarbetare gärna hjälper till med. Kontakta oss för mer information.

Vi underlättar för ert företag genom att erbjuda hjälp med bland annat kontorsstädning, administration, fastighetsskötsel och andra tjänster. Koncentrera er på kärnverksamheten och låt oss sköta kringarbetet. Behöver du bemanning för ditt företag slå en signal till oss också!

Vi är alltid intresserade av att hitta fler pigga och glada seniorer. Känner du det är dags att jobba lite extra och hjälpa andra är du varmt välkommen höra av dig till oss!

När du inte kan, orkar, vill eller hinner – då finns vi här för dig!

RUT- och ROT-tjänster i Farsta, det tar vi hand om för att underlätta din vardag och för att du ska få mer fritid och ägna dig åt det du tycker är roligt. Upp till 75 000 kr per år kan varje person få som bidrag för att just använda för de tjänsterna som ryms inom RUT- och ROT-konceptet.

Personlig arbetskraft
Våra medarbetare är flexibla, erfarna och ansvarstagande, men det kanske mest uppskattade är att det är ”din trädgårdsmästare” eller ”din städare” som kommer. Alltid samma person som du kommer att lära känna och som kommer att lära känna dig och de behov och förväntningar just du har. Ett arbetssätt som gör relationen så mycket mer personlig och trygg för våra kunder.

Kort om våra tjänster
Tjänster vi tillhandahåller är bland annat städning av alla de slag och trädgårdsarbete till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi har även duktiga hantverkare som tar hand om de snickeri- och målningsprojekt du behöver hjälp med.  Som företag kan du anlita oss per timme eller per dag eller precis så mycket ni har behov av inom till exempel vaktmästeriuppdrag, bud- och transport, ekonomiansvarig eller reception/administration. Ni slipper helt enkelt binda upp er i anställningar med LAS-regler när behoven bara är tillfälliga  – smidigt, eller hur.

Vill du veta mer? Kontakta oss, du finner alla kontaktvägar nedan.

Välkommen till 55Plus i Farsta! 

Carlos Lilja

Verksamhetsansvarig, 55Plus i Farsta

Jag svarar när du ringer! Vi hörs!