Företagspresention 55Plus AB

Affärsidé och vision

55Plus grundades 2009 av Jan Nyberg med visionen om att skapa ett företag som på riktigt gör skillnad i våra kunders vardag. Detta genom att erbjuda senior bemanning till privatpersoner och till näringslivet.

– Att tillsammans i den egna organisationen arbeta för kvalitet handlar inte bara om att leverera en medarbetare utan även om social hållbarhet och trygghet, vilket ger de bästa förutsättningarna för att skapa en win-win-win”, berättar Jan och fortsätter: – Det skall vara en glädje att jobba och det skall spegla sig i alla led ut till kund.

Joakim Borén, VD för 55Plus AB, vill förvalta det fina arv som givits oss och på riktigt göra verklighet av de ambitioner som Jan en gång hade när han grundade företaget.
– Med över 1000 fantastiska medarbetare har vi en otroligt fin plattform och bästa förutsättningar för att erbjuda våra tjänster till våra kunder, både privata och företag, berättar Joakim.

Finans och siffror

– 2019 tillväxt på 20%
– Omsätter 90 miljoner
– 2021 tillväxtmål 40%
– Årets gasellföretag 2014-2017
– Stark ägare i Berkway och Spiltan
– AAA-rating från Bisnode

 

Vi är tillgängliga över stora delar av Sverige och Finland

Kedjan har idag ca 40 franchisetagare i Sverige och 6 i Finland. Våra medarbetare är aktiva på drygt 100 orter. Vi finns från Ystad i söder till Sundsvall i norr. Genom vår stora geografiska spridning erbjuder vi närhet till kunderna, god lokalkännedom och korta och snabba beslutsvägar.

Varför välja oss som er leverantör och partner?

Med utgångspunkt i senior bemanning erbjuder vi trygghet, hög kompetens och stort engagemang.

Genom vårt koncept bidrar vi varje dag till en socialt hållbarare arbetsmarknad då fler människor får möjligheten att arbeta utifrån sina behov och förutsättningar.

Vår kultur präglas av glädjen och önskan om att få arbeta och göra skillnad i våra kunders vardag.

Kom i kontakt med oss så pratar vi gärna mer!

Vi kontaktar dig

Ett enklare liv börjar här. Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra trevliga kontaktpersoner dig med mer information.

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi har vårt huvudkontor i Helsingborg med över 100 lokalkontor i Sverige.

0200-338 950 - Ekonomi
0424-004 852 - Helsingborg
0200-112 555 - Växel

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.