Hushållsnära tjänster i Sundsvall

Vi på 55Plus i Sundsvall erbjuder alla typer av hushållsnära tjänster så som städning, tvättning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Vi erbjuder även företagstjänster så som kontorsstädning och fastighetsskötsel. Välkommen att kontakta oss så gör vi din vardag lite enklare!

Vi erbjuder en stor bredd av både ROT- och RUT-tjänster till våra privata kunder som flyttstädning, fönsterputsning, trädgårdsarbeten och hemstäd. Kontakta oss för mer information.

Med våra medarbetares kompetens har vi möjlighet att erbjuda ett helhetskoncept med en variation av tjänster för exempelvis fastighetsägare och bostadsrättsföreningar – alltid anpassade för era behov.
Börjar du närma dig pensionen, eller redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket energi och vilja kvar?

Verksamhetsansvarig 55Plus Sundsvall

Våra kunder väljer oss för att vi gör ett bra jobb helt enkelt! En positiv effekt är att de rekommenderar oss till sina grannar och bekanta just för att de är så nöjda. Vardagen är stressig och det är svårt att hinna med allt som ska skötas. Det är inte alltid orken räcker till heller. Där kommer vi in och avlastar. Samtidigt tar vi tillvara på den erfarenhet som våra seniorer har. Våra medarbetare är noggranna och lyhörda inför våra kunders önskemål.

Jag fastnade för 55Plus för att det finns en gedigen tanke kring service och att hjälpa.

Du är välkommen att kontakta mig för att höra mer om hur vi kan underlätta för dig i din vardag!

Magdalena Nilsson
Franchisetagare och verksamhetsansvarig i Sundsvall