Hushållsnära tjänster och företagsbemanning i Båstad

Vi på 55Plus i Båstad erbjuder hushållsnära tjänster som bland annat städning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Med våra duktiga hantverkare kan vi även hjälpa dig med målning, tapetsering och snickerier. Dessutom hjälper vi företag med kontorsstädning, fönsterputs och fastighetsskötsel. Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi erbjuder en stor bredd av RUT- och ROT-tjänster till våra privatkunder. Kontakta oss idag.
Har du ett företag som behöver hjälp med kontorsstädning eller fastighetsskötsel? Kontakta oss!
Vi är alltid intresserade av att hitta fler pigga och glada seniorer. Hos oss gör du en uppskattad insats!

Verksamhetsansvarig 55Plus Båstad

Vi erbjuder våra kunder förstklassig service och trygghet. Du kan lita på att vårt arbete håller hög och jämn kvalitet eftersom samma person alltid utför återkommande uppdrag. Vi är också lyhörda för de behov som finns på plats och anpassar oss för att möta dem på bästa möjliga sätt. En stor fördel med att anlita oss är att våra medarbetare jobbar av egen vilja, inte för att de måste.

Jag har valt att ta över 55Plus verksamhet i Båstad eftersom det är ett välrenommerat företag med starka värderingar. Med min erfarenhet från olika hantverksyrken, arbetssäkerhet och eget företagande inom maskin- och industriteknik, är det nu en perfekt tid för mig att driva ett serviceföretag i mitt hemområde. Jag är stolt över att kunna erbjuda bra tjänster till konkurrenskraftiga priser och vi ger oss inte förrän kunden är helt nöjd. För mig är det avgörande att både kunder och medarbetare känner sig trygga och trivs med oss!

Kontakta oss för att få veta mer om hur din vardag kan bli enklare!

Martin Jönsson
Franchisetagare och verksamhetsansvarig i Båstad