• Kontakta 55Plus Värmdö

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Vi på 55PlusVärmdö erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster. Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning och gräsklippning, eller kanske inte orken för det finns längre?

Vi genomför olika tjänster inom städning, flyttstädning, fönstertvätt fönsterputsning, målning, trädgårdsskötsel och hantverk mm.

Välkommen att kontakta oss på 55Plus så underlättar vi din vardag!

Behöver du hjälp att få ihop vardagspusslet? Vi erbjuder en stor bredd av både ROT- och RUT-tjänster till våra privata kunder som städning och trädgårdsarbete. Kontakta oss för mer information.
Behöver ni hjälp att hålla kontoret rent och representativt? Då hjälper vi gärna till! Ni bestämmer när vi ska komma och vad som ska göras. Kontakta oss så berättar vi mer.
Vi söker alltid medarbetare som vill hjälpa våra kunder. Hos oss bestämmer du själv hur många timmar i veckan du vill arbeta och vilken typ av arbete du vill utföra.

Verksamhetsansvarig 55Plus Värmdö

När du inte kan, orkar, vill eller hinner – då finns vi här för dig!

RUT- och ROT-tjänster i Nacka/Värmdö/Tyresö, det tar vi hand om för att underlätta din vardag och för att du ska få mer fritid och ägna dig åt det du tycker är roligt. Upp till 75 000 kr per år kan varje person få som bidrag för att just använda för de tjänsterna som ryms inom RUT- och ROT-konceptet.

Personlig arbetskraft
Våra medarbetare är flexibla, erfarna och ansvarstagande, men det kanske mest uppskattade är att det är ”din trädgårdsmästare” eller ”din städare” som kommer. Alltid samma person som du kommer att lära känna och som kommer att lära känna dig och de behov och förväntningar just du har. Ett arbetssätt som gör relationen så mycket mer personlig och trygg för våra kunder.

Kort om våra tjänster
Tjänster vi tillhandahåller är bland annat städning av alla de slag och trädgårdsarbete till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi har även duktiga hantverkare som tar hand om de snickeri- och målningsprojekt du behöver hjälp med. Som företag kan du anlita oss per timme eller per dag eller precis så mycket ni har behov av inom till exempel vaktmästeriuppdrag, bud- och transport, ekonomiansvarig eller reception/administration. Ni slipper helt enkelt binda upp er i anställningar med LAS-regler när behoven bara är tillfälliga – smidigt, eller hur.

Vill du veta mer? Kontakta oss.

Välkommen till 55Plus på Värmdö

Jag svarar när du ringer!