Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning, eller kanske inte orken för det finns längre? Då hjälper vi dig naturligtvis med din hemstädning och fönsterputsning! Vi utför också det mesta inom trädgårdsskötsel som gräsklippning och beskärning. Dessutom har vi duktiga snickare som tar sig an alltifrån mindre reparationer till större renoveringsprojekt.

Välkommen att kontakta oss! Telefontider: 08:00 – 14:00

Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning eller kanske inte orken för det finns längre?  Då hjälper vi er naturligtvis gärna med detta.

Vill ni hellre fokusera på den egna huvudverksamhet? Då hjälper vi er gärna med städtjänster och fastighetsskötsel.

Vi är alltid intresserade av fler pigga och glada seniorer. Just nu har vi ett extra behov av er som gillar trädgårdsarbete och snickerier.

Verksamhetsansvarig 55Plus Kalmar

Våra kunder väljer oss för att vi har en hög servicenivå och för att vi utför de tjänster som kunderna vill på det sätt de vill. För mig är det viktigt att sätta rätt person på rätt plats, då får man också bäst resultat. Därför är det också extra roligt när kunderna ringer och berättar hur nöjda de är – då vet jag att vi jobbar på rätt sätt!

Jag tycker att hela konceptet med 55Plus – att ta tillvara på erfarenheten som seniorer har – är mycket bra! Vi startade upp vår verksamhet i september 2011 och har nu vuxit till 30 medarbetare i mitt område. Själv har jag alltid varit egen företagare. Min yrkesbana började på familjeföretaget, men jag har även hunnit med att driva ett åkeri bland annat.

Kontakta mig redan idag så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig i din vardag!

Ola Nilsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Kalmar.

Jag svarar när du ringer!