• Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Kontorsstädning för företag och bostadsrättsföreningar i Kalmar

För att säkerställa en ren och fräsch arbetsmiljö är 55Plus det företag du kan lita på när det kommer till kontorsstädning. Vi erbjuder professionella kontorsstädtjänster utförda av vårt erfarna team av seniora medarbetare. Med vår expertis och noggrannhet kan vi skapa en ren och trivsam arbetsplats för ditt företag eller bostadsrättsförening i Kalmar.

Våra seniora medarbetare på 55Plus har lång erfarenhet inom kontorsstädning och är välutbildade för att hantera olika typer av kontorsmiljöer. Vi förstår vikten av att skapa en ren och hälsosam arbetsplats, vilket kan bidra till ökad produktivitet och trivsel.

Vad ingår i kontorsstädning i Kalmar?

  • Rengöring av allmänna utrymmen: Vi tar hand om rengöringen av allmänna utrymmen som receptionsområden, korridorer och konferensrum. Vi dammtorkar ytor, rengör möbler, torkar av dörrhandtag och rengör fönsterbrädor för att skapa en ren och välkomnande atmosfär.
  • Skrivbordsrengöring: Vi rengör och desinficerar skrivbord, datorer, tangentbord och telefoner för att minska risken för smittspridning. Vi tar bort damm, fläckar och smuts för att skapa en ren och organiserad arbetsyta.
  • Köksstädning: Vi fokuserar på att hålla köket rent och hygieniskt. Vi rengör diskbänken, kaffemaskinen, mikrovågsugnen och andra ytor för att säkerställa att det är en trevlig plats för matlagning och måltider.
  • Toalettstädning: Vi tar hand om rengöringen av toaletter och badrum för att säkerställa att de är fräscha och hygieniska. Vi rengör toalettstolar, handfat, speglar och golvytor för att ge en ren och behaglig upplevelse för användarna.

Kontakta oss via formuläret eller chatten nedan för att boka vår tjänst Kontorsstädning eller för att få mer information.

Psst! Har du sett att vi även erbjuder fastighetsskötsel i Kalmar?

Städteamet i Kalmar

Om du anlitar oss för kontorsstädning kanske du träffar på Inger. Hon har tidigare vana från hotellbranschen och vet hur en professionell städning ska se ut! Våra nya medarbetare får ofta gå tillsammans med Inger så att vi vet att vi har samma syn på kvalitet. I teamet finns också bland annat Birgitta, som tidigare har arbetat inom vården och dagligvarubranschen, Therese som har sin bakgrund inom vården och Elisabeth som tidigare har arbetat på kontor. De vet hur man håller ordning och våra kunder är mycket nöjda med deras insats!

Hör av dig till oss eller lämna dina kontaktuppgifter så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa er med ert kontor.

Ola Nilsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Kalmar.

  • Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2023-09-01 av Ola Nilsson.