• Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Storstädning i Kalmar

Behöver du en noggrann och professionell storstädning av ditt hem i Kalmar? Hos 55Plus erbjuder vi storstädningstjänster utförda av våra erfarna seniorer. Vi vill hjälpa till och ge dig en ren och fräsch miljö att njuta av.

Nedan finner du en lista över vad som ingår i vår storstädning:

  • Dammsugning och våttorkning av golv: Vi kommer att dammsuga och noggrant våttorka dina golv för att ta bort smuts, damm och fläckar. Vi använder professionella rengöringsprodukter och verktyg för att säkerställa att dina golv blir rena och glänsande.
  • Rengöring av kök: Våra seniorer kommer att ta hand om rengöringen av ditt kök från topp till tå. Vi kommer att rengöra bänkskivor, diskbänkar, spisar, ugnar och köksfläktar för att avlägsna fett, smuts och matrester. Vi ser till att ditt kök blir skinande rent och fräscht.
  • Rengöring av badrum: Vi kommer att ge ditt badrum den omsorgsfulla rengöring det förtjänar. Vi kommer att rengöra toaletter, handfat, badkar, duschar och speglar för att skapa en hygienisk och fräsch miljö. Du kan lita på att våra seniorer kommer att utföra denna uppgift med hög precision.
  • Dammtorkning av ytor: Vi kommer att dammtorka alla ytor i ditt hem, inklusive möbler, hyllor, lampor och andra ytor. Genom att använda lämpliga verktyg och metoder kommer vi att eliminera damm och allergener och ge ditt hem en ren och fräsch känsla.
  • Fönsterputsning: Våra seniorer kan även hjälpa till med fönsterputsning för att ge ditt hem en klar och vacker utsikt. Vi kommer att putsa glasen och rengöra fönsterkarmarna för att få dina fönster att se ut som nya.

Sammanfattningsvis erbjuder 55Plus storstädningstjänster för privatpersoner i Kalmar. Våra erfarna seniorer tar hand om dammsugning och våttorkning av golv, rengöring av kök och badrum, dammtorkning av ytor samt fönsterputsning.

Kontakta oss via formuläret eller chatten för att boka din storstädning och låt våra seniorer ge ditt hem en noggrann och professionell rengöring.

Städteamet i Kalmar

Om du anlitar oss för en storstädning kanske du träffar på Inger. Hon har tidigare vana från hotellbranschen och vet hur en professionell städning ska se ut! Våra nya medarbetare får ofta gå tillsammans med Inger så att vi vet att vi har samma syn på kvalitet. I teamet finns också bland annat Birgitta, som tidigare har arbetat inom vården och dagligvarubranschen, Therese som har sin bakgrund inom vården och Elisabeth som tidigare har arbetat på kontor. De är ordningsamma och våra kunder är mycket nöjda med deras insats!

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Ola Nilsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Kalmar.

  • Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2023-09-01 av Ola Nilsson.

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån det städmaterial ni har i hemmet om inte annat avtalats. Material som är bra att ha hemma är bla dammsugare, golvmopp, hink, microtrasor, skursvamp, wetexduk, diskmedel, såpa, Ajax eller dylikt.

Villkor
Avbokning av inplanerade/bokade uppdrag meddelas senast 48 timmar innan uppdragets utförande. Vid utebliven/senare avbokning faktureras inplanerade/bokade uppdrag.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor. Då lokala avvikelser kan förekomma så ber vi dig att ta kontakt med ditt lokalkontor för mer information.