• Hidden
 • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
 • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Flyttstädning i Kalmar

Behöver du hjälp med att göra din flytt smidig och enkel? Då är 55Plus det företag du kan lita på. Vi erbjuder professionell flyttstädning för privatpersoner i Kalmar och omkringliggande områden. Med vår erfarenhet och expertis kan vi garantera att din bostad blir skinande ren inför din flytt.

Våra seniora medarbetare på 55Plus är välutbildade och har lång erfarenhet inom städbranschen. De är dedikerade till att leverera en högkvalitativ service och se till att varje kund blir nöjd. Vi förstår vikten av noggrannhet och professionalism, och därför lägger vi stor vikt vid att ge våra kunder det bästa resultatet varje gång.

När du bokar flyttstäd av 55Plus ingår:

 • Grundlig rengöring av kök: Våra erfarna städexperter kommer att rengöra dina köksytor, inklusive spis, ugn, diskbänk, och köksskåp. Vi tar bort fett, fläckar och smuts för att lämna köket fräscht och glänsande.
 • Noggrann rengöring av badrum: Vi tar hand om badrummet och ser till att det är rengjort till perfektion. Vi rengör toaletten, badkaret, duschen, handfatet och speglarna för att ge dig ett fräscht och hygieniskt badrum.
 • Dammtorkning och rengöring av ytor: Våra städexperter kommer att dammtorka alla ytor, inklusive möbler, hyllor, lister och fönsterbrädor. Vi ser till att inga spår av damm eller smuts finns kvar.
 • Golvrengöring: Vi tar hand om dina golv genom att dammsuga, moppa och skura dem noggrant. Oavsett om det är trägolv, kakel eller mattor, kommer vi att lämna dem rena och fräscha.
 • Fönsterputsning: Vi erbjuder även fönsterputsning som en del av vår flyttstädtjänst. Våra städexperter kommer att rengöra dina fönster både inifrån och utifrån, vilket ger dig klara och skinande rena fönster.
 • Nöjdhetsgaranti: Vi vet att vi är bra och att du kommer att bli nöjd. Därför har vi alltid 100% nöjd kund-garanti vid alla beställda arbeten.

Sammanfattningsvis kan du lita på 55Plus för din flyttstädning i Kalmar. Våra erfarna seniorer och deras professionella tillvägagångssätt kommer att ge dig en stressfri och smidig flytt. Kontakta oss genom formuläret eller chatten nedan för att boka en tid eller få mer information. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flyttstädning!

Psst! Har du sett att vi även kan hjälpa till med storstädning? Perfekt inför visningen!

Städteamet i Kalmar

Om du anlitar oss för att flyttstäda kanske du träffar på Inger. Hon har tidigare vana från hotellbranschen och vet hur en professionell städning ska se ut! Våra nya medarbetare får ofta gå tillsammans med Inger så att vi vet att vi har samma syn på kvalitet. I teamet finns också bland annat Birgitta, som tidigare har arbetat inom vården och dagligvarubranschen, Therese som har sin bakgrund inom vården och Elisabeth som tidigare har arbetat på kontor. De är ordningsamma och våra kunder är mycket nöjda med deras insats!

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Ola Nilsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Kalmar

 • Hidden
 • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
 • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2023-09-01 av Ola Nilsson.

Att tänka på
För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. För att vara berättigad till skatteavdraget i samband med flyttstäd så krävs det att du fortfarande står som ägare till fastigheten vid datum för städning. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagars betalningstid. Mer information finns på länken

Villkor

 • Vi står för det material och utrustning som krävs för att utföra arbetet.
 • Vid avtalad tid för flyttstädning så ska bostaden vara helt tömd.
 • Frys skall vara avfrostad
 • Har ni löstagbar front på badkar så ska denna monteras av/på av dig som kund.
 • Har ni fönster som är delbara och önskar fönsterputs emellan rutorna, så tillkommer det, utöver vårt fastpris en löpande timdebitering per mantimme.

Då lokala avvikelser kan förekomma så ber vi dig att ta kontakt ditt lokala 55Plus kontor för vidare information.