Få hjälp med gräsklippning

55Plus har kunniga medarbetare över hela Sverige

Gräsklippning är en viktig del av trädgårdsskötseln som innebär att skära av eller trimma gräset för att hålla det snyggt och välskött. Att regelbundet klippa gräset har flera fördelar och kan vara en givande uppgift för trädgårdsägare.  Vi på 55Plus har lokalkontor över hela Sverige som kan hjälpa till med gräsklippning.

4 skäl varför gräsklippning är så viktigt:

  1. Estetiskt utseende: En välskött gräsmatta ger en trevlig och inbjudande atmosfär till din trädgård eller utomhusmiljö. Genom att hålla gräset kort och jämnt skapat kan du ge din trädgård ett välvårdat och välskött utseende.
  2. Främjar hälsa hos gräset: Genom att regelbundet klippa gräset främjar du dess hälsa och tillväxt. Klippning hjälper till att stimulera sidotillväxt och ger utrymme för nya skott att utvecklas. Detta leder till en tätare och friskare gräsmatta.
  3. Bekämpar ogräs: Genom att hålla gräset kort minskar du möjligheten för ogräs att etablera sig och ta över din trädgård. När gräset är kortare och tätare ger det mindre utrymme för ogräsfrön att gro och sprida sig.
  4. Förhindrar skadedjur och sjukdomar: En välskött gräsmatta minskar risken för skadedjur och sjukdomar som kan påverka gräset. Genom att klippa bort överflödig gräsmassa och hålla det torrt minskar du de optimala förhållandena för skadedjur och sjukdomar att trivas.

Vem behöver hjälp?

För äldre personer kan gräsklippning vara en fysiskt krävande uppgift, och det kan vara svårt att hantera gräsklipparen på egen hand. För barnfamiljen finns inte alltid tiden att klippa gräsmattan. Genom att anlita 55Plus kan du få den hjälp du behöver för att hålla din trädgård i topp. Välkommen ta kontakt med ditt närmaste lokalkontor här nedan!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.