Fler och fler upptäcker våra omtyckta RUT/ROT-tjänster! Bli kund idag!

Välkommen till oss på 55Plus!

Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning, eller kanske inte orken för det finns längre? Då hjälper vi dig naturligtvis med din hemstädning! Vi utför också det mesta inom trädgårdsskötsel som gräsklippning och beskärning. Dessutom har vi duktiga snickare som tar sig an alltifrån mindre reparationer till större renoveringsprojekt. Våra privattjänster är RUT/ROT-berättigade med upp till 50% skatteavdrag direkt på fakturan.

Välkommen att kontakta oss! Telefontider: 08:00 – 14:00.

Vi erbjuder en stor bredd av både RUT- och ROT-tjänster till våra privata kunder. Här på hemsidan finner du alla våra tjänster för privatkunder.

Med våra medarbetares kompetens har vi möjlighet att erbjuda ett helhetskoncept med en variation av tjänster, anpassade till era behov. Företag, bostadsrättsföreningar mfl är varmt välkomna!

Börjar du närma dig pensionen, eller redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket energi och vilja kvar? Du kan bli en i vårt team!

Verksamhetsansvarig och franchisetagare för 55Plus i Färjestaden och Borgholm

Våra kunder väljer oss för att vi har en hög servicenivå och för att vi utför de tjänster som kunderna vill på det sätt de vill. För mig är det viktigt att sätta rätt person på rätt plats, då får man också bäst resultat. Därför är det också extra roligt när kunderna ringer och berättar hur nöjda de är – då vet jag att vi jobbar på rätt sätt!

Jag tycker att hela konceptet med 55Plus – att ta tillvara på erfarenheten som seniorer har – är mycket bra! Vi startade upp vår verksamhet i september 2011 och har nu vuxit till 30 medarbetare i mitt område. Själv har jag alltid varit egen företagare. Min yrkesbana började på familjeföretaget, men jag har även hunnit med att driva ett åkeri bland annat.

Kontakta mig redan idag så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig i din vardag!

Ola Nilsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare på Öland där vi servar Borgholm och Färjestaden.