• Kontakta 55Plus Öland

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Vi utför trädbeskärning på Öland, i Kalmar, Oskarshamn och Emmaboda

Trädbeskärning kan vara klurigt att ge sig på, det är tidskrävande och kan hinna bli mycket efter ett tag. Oavsett om du har ett stort vildvuxet träd eller bara problem med en gren finns vi redo till hands.

Anlitar du oss för beskärning kan du känna dig trygg med våra medarbetare. Dom har kunskapen som krävs för att se och göra vad som är bäst för just ditt träd. Vi strävar efter att ge dig som kund så bra service som möjligt och kommer gärna med förslag samt skötselråd för att få ett så friskt och hållbart träd som möjligt.

Jag ordnar så du får bra hjälp i trädgården.

Ring eller maila gärna oss nedan om du har frågor så hjälper vi dig!

Ola  0709772487

Minna  0709772476

Växel  0709772484Innehållet på sidan senast granskat 2023-06-01 av Ola Nilsson.

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget. Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns att läsa på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.