• Kontakta 55Plus Öland

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Gräsklippning för dig som bor på Öland

Få saker piffar upp en trädgård som en nyklippt gräsmatta. Det är också ett enkelt sätt få huset att se bebott ut även om ni är iväg på semester. Oavsett om ni är hemma eller inte, så hjälper vi er gärna med gräsklippningen. I första hand använder vi den gräsklippare som finns på plats.

Kontakta oss för mer information!

Trädgårdsteamet i Borgholm och Färjestaden

Anlitar du oss för att sköta gräsklippningen kan du stöta på Åke. Han har tidigare arbetat på en fotbollsklubb och skött gräsanläggningen – då förstår man att Åke vet vad som krävs för att få en gräsmatta att trivas! Även Stig ingår i vårt trädgårdsteam. Åke och Stig utför ofta jobb tillsammans. De har båda ett stort intresse för grönt och växtlighet så du vet att du lämnar din gräsmatta i trygga händer när Stig och Åke kommer.

Jag berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med gräsklippning!

Ola Nilsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Borgholm och FärjestadenInnehållet på sidan senast granskat 2023-09-01 av Ola Nilsson.

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.