• Kontakta 55Plus Öland

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Vi erbjuder fönsterputsning över hela Öland, Kalmar, Oskarshamn samt Emmaboda

Dags för fönsterputs? När det är hög tid att börja putsa står vi redo att ta oss an dina fönster. Vi finns på Öland men sträcker oss till Kalmar, Oskarshamn samt Emmaboda där vi utför många olika arbeten.

Om du anlitar oss för fönsterputsning kan du känna dig trygg och säker gällande våra utföranden och kunskaper. Vi har erfarna fönsterputsare samt städerskor som utövar dessa typer av uppgifter dagligen.

När kunden blir nöjd med resultatet blir vi detsamma och strävar hela tiden efter att bli bättre för att kunna serva på bästa sätt.

Vill du veta mer eller boka, hör av dig till oss så hjälper vi dig:

Ola ordnar du så du får hjälp med fönsterputs!

E-post skickar du via formuläret nedan.

Ola 0709772487

Minna 0709772476

Växel 0709772484

Ola Nilsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Borgholm och FärjestadenInnehållet på sidan senast granskat 2023-09-01 av Ola Nilsson.

Att tänka på
Har ni möjlighet så töm gärna fönsterkarmar från växter och andra föremål i det fall ni har beställt invändig fönsterputs.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.