Snickeri i Färjestaden och Borgholm

Behöver du hjälp att bygga en altan eller reparera ett staket? Vi utför enklare snickeriarbeten ute såväl som inne och kommer när vi ska. Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan hjälpa till med inom snickeri!

Detta är exempel på tjänster vi på 55Plus utför:

  • Staketbygge/lagning av staket
  • Bygge av altan
  • Sätta upp lister
  • Byte av kök

Kontakta oss eller lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss för att prata mer om ditt nästa projekt!

Snickeriteamet i Borgholm och Färjestaden

Behöver du hjälp med snickerier har vi många medarbetare som är duktiga. Jan-Ove är anläggare och snickare och jobbar mycket tillsammans med Jörgen, som har utbildat sig till hantverkare och även har snickrat mycket på fritiden. I teamet ingår även Leif, som är van vid varierande arbetsuppgifter. Med en bakgrund som kyrkvaktmästare har han provat på det mesta. Hör gärna av dig redan idag så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig!

Ola Nilsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Borgholm och Färjestaden

 Innehållet på sidan senast granskat 2024-06-01 av Ola Nilsson.

Att tänka på
För att kunna nyttja ROT-avdraget så måste du vara ägare till fastigheten vid arbetets utförande. ROT-avdrag går därför inte att nyttja i hyreslägenheter. Gäller arbetet en bostadsrätt så är reglerna, för att kunna nyttja ROT-avdraget, att arbetet ska innanför lägenhetens väggar. Målning av balkong i bostadsrätt är alltså inte heller berättigat till ROT-avdrag, utan arbetet sker då till fullpris. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete.
För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör ROT-avdraget direkt på er faktura.
Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor.