Lär känna 55Plus i Roslagen

Vi hjälper dig i Norrtälje, Rimbo, Vaxholm och Österåker

Vi på 55Plus i Roslagen erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster och kan hjälpa dig med såväl städning som trädgårdsarbete. Våra duktiga hantverkare tar hand om de snickeri – och måleriarbeten du vill ha hjälp med. 

Vi åtar oss både små reparationsarbeten och större renoveringar och finns tillgängliga både för dig som privatperson och för er som företag / BRF. Söker ditt företag personal? Låt oss berätta mer om senior bemanning! 

Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan förenkla din vardag!

Vi erbjuder olika typer av RUT- och ROT-tjänster till privatkunder. 

Exempel på detta kan vara skräddarsydda upplägg av trädgårdsarbete, städning och snickeri.

Få vardagen att gå ihop genom att låta oss göra det som du inte riktigt hinner med!

Med våra medarbetares kompetens kan vi erbjuder er kontorsstädning och fastighetsskötsel, så som exempelvis trappstädning, rengöring i soprum, snöskottning och skötsel av grönområden för företaget eller bostadsrättsföreningen.

Nyhet: Senior bemanning – Genom att anlita oss och våra medarbetare får du en flexibel lösning som anpassas utifrån ditt behov.

Kanske börjar du närma dig pensionen eller har du redan nått den magiska åldersgränsen men inser att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? 

Vi söker fler pigga och glada medarbetare som vill göra vardagen trevligare för våra kunder!

Verksamhetsansvarig 55Plus Roslagen

Att vara på plats i rätt tid och utföra jobbet professionellt med engagerade medarbetare är det som utmärker 55Plus i Roslagen. För oss är relationer A och O. Vår målsättning är att du som kund alltid ska träffa samma personer som utför återkommande uppdrag hos dig.

Jag ville göra något nytt! Just så säger bland annat många av våra seniora medarbetare om varför de valde att börja arbeta hos oss.

Möjligheten till många sociala kontakter och att hjälpa till med att höja livskvaliteten i vardagen och att ha kul på jobbet är viktiga ingredienser.

Jag själv har en lång bakgrund inom servicebranschen, restaurang, rese samt eventbranschen, jag har med andra ord jobbat med människor i hela mitt liv. Jag brinner för att ge service och att hjälpa till. Just det var den stora anledningen till att jag startade upp 55Plus i Roslagen och att jag ville göra något nytt.

Låt oss börja med en kontakt och så tar vi det där ifrån och kikar på hur vi kan hjälpa dig i din vardag.

Thomas Westberg
Verksamhetsansvarig och franchisetagare tillsammans med medarbetare

Vill du skriva en recension om oss?

Vi skulle uppskatta om du vill skriva en recension om oss genom Google recensioner. Det tar bara några minuter men kan hjälpa andra få bra hjälp så som du fick! Klicka nedan och starta!