Välkommen till 55Plus – din leverantör av hushållsnära tjänster i Karlshamn. Vi erbjuder en stor variation av tjänster som underlättar för dig i vardagen. Hos oss hittar du flexibla och erfarna medarbetare som står redo att hjälpa till när du har ont om tid eller orken inte riktigt finns. Vi tillhandahåller städtjänster, trädgårdstjänster samt hjälp med de hantverksprojekt du inte hinner med. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig i vardagen!

Vi erbjuder olika typer av RUT- och ROT-tjänster till privatkunder. Exempel på detta kan vara skräddarsydda upplägg av trädgårdsarbete, städning, fönsterputs och snickeri.
Vi löser det mesta som du kan tänkas önska hjälp med så tveka inte att kontakta oss.

Med våra medarbetares kompetens kan vi erbjuder er kontorsstädning och Fastighetsskötsel, så som exempelvis trappstädning, rengöring i soprum, snöskottning och skötsel av grönområden.

Kanske börjar du närma dig pensionen eller har du redan nått den magiska åldersgränsen men inser att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Vi söker fler pigga och glada medarbetare som vill göra vardagen trevligare för våra kunder! Vill du vara med och bidra och göra skillnad för våra kunder i deras vardag?