Vi hjälper privat- och företagskunder i Eskilstuna

Vi på 55Plus i Eskilstuna erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster samt företagstjänster. Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning och gräsklippning, eller kanske inte orken för det finns längre? Då hjälper vi dig naturligtvis! Välkommen att kontakta oss på 55Plus i Eskilstuna!

Vi erbjuder en stor bredd av både ROT- och RUT-tjänster till våra privata kunder som flyttstädning, trädgårdsarbete och snickeri. Kontakta oss för mer information.
Med våra medarbetares kompetens har vi möjlighet att erbjuda ett helhetskoncept med en variation av tjänster för exempelvis fastighetsägare och bostadsrättsföreningar – alltid anpassade för era behov.
Börjar du närma dig pensionen, eller redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket energi och vilja kvar?

Verksamhetsansvarig 55Plus Eskilstuna

Våra tjänster håller hög kvalitet! Vårt motto är att det alltid skall vara samma medarbetare som kommer till dig varje gång- något som vi dagligen får höra att våra kunder uppskattar.

För oss är det inte bara viktigt att jobbet blir riktigt bra utfört, utan också att alla får ett vänligt och personligt bemötande. Här har vi en god stämning och roligt på jobbet!

Välkommen!

Peter Lisciak