• Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Anlita 55Plus Varberg när du behöver hjälp

Välkommen till 55Plus – din leverantör av hushållsnära tjänster i Varberg. Vi erbjuder tjänster som underlättar för dig i vardagen. Hinner du inte med trädgårdsarbetet? Känns det tråkigt att städa? Vi har trevliga, flexibla och erfarna medarbetare som står redo att hjälpa dig när du har ont om tid eller orken saknas. Vi erbjuder även hjälp med städning och bemanning till företag och bostadsrättsföreningar.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig i vardagen!

Vi erbjuder olika typer av RUT- och ROT-tjänster till privatkunder. Exempel på detta kan vara skräddarsydda upplägg av trädgårdsarbete, städning, fönsterputs och snickeri.
Vi löser det mesta som du kan tänkas önska hjälp med så tveka inte att kontakta oss.

Med våra medarbetares kompetens kan vi erbjuder er kontorsstädning och Fastighetsskötsel, så som exempelvis trappstädning, rengöring i soprum, snöskottning och skötsel av grönområden.

Kanske börjar du närma dig pensionen eller har du redan nått den magiska åldersgränsen men inser att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Vi söker fler pigga och glada medarbetare som vill göra vardagen trevligare för våra kunder! Vill du vara med och bidra och göra skillnad för våra kunder i deras vardag?