Tjänster för hemmet & företaget

Vi på 55Plus i Motala, Mjölby, Vadstena, Boxholm och Ödeshög erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster och kan hjälpa dig med såväl städning som trädgårdsarbete.

Våra duktiga hantverkare tar hand om de snickeri – och måleriarbeten du vill ha hjälp med. 

Vi åtar oss både små reparationsarbeten och större renoveringar och finns tillgängliga både för dig som privatperson och för er som företag när ni behöver bemanning.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan förenkla din vardag!

Jag hjälper gärna dig!

Har du några frågor eller funderingar tveka inte ta kontakt med mig!

Michael Qvist
Michael Qvist
Verksamhetsansvarig för 55Plus Västra Östergötland

070 – 379 11 81

Vi erbjuder olika typer av RUT- och ROT-tjänster till privatkunder. Exempel på detta kan vara skräddarsydda upplägg av trädgårdsarbete, städning och snickeri.
Vi löser det mesta som du kan tänkas önska ha hjälp med så tveka inte att kontakta oss.

Med våra medarbetares kompetens kan vi erbjuda er kontorsstädning och fastighetsskötsel. Exempelvis trappstädning, rengöring i soprum, snöskottning och skötsel av grönområden. Vi har även medarbetare som är redo rycka in vid behov av bemanning.

Kanske börjar du närma dig pensionen eller har du redan nått den magiska åldersgränsen men inser att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Vi söker fler pigga och glada medarbetare som vill göra vardagen trevligare för våra kunder! Vill du vara med och bidra och göra skillnad för våra kunder i deras vardag?

Verksamhetsansvarig 55Plus Motala, Mjölby, Vadstena, Boxholm och Ödeshög

 

Michael Qvist
Verksamhetsansvarig och franchisetagare tillsammans med medarbetare