Välkommen till 55Plus i Nässjö!

Vi erbjuder alla typer av hushållsnära tjänster så som flyttstädning, hemstädning, dödsbostädning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Har du behov av IT-hjälp i hemmet har vi kunniga medarbetare som gärna står till tjänst för att underlätta er vardag. Vi har erfarna hantverkare som kan hjälpa dig med målning, tapetsering och finsnickeri. Vi erbjuder även företagstjänster så som kontorsstädning, byggstäd och fastighetsskötsel.

Våra kunder är alla från barnfamiljer, företagaren till äldre seniorer – du behöver med andra ord inte vara 55+ för att anlita oss!

Våra RUT/ROT-tjänster är mycket uppskattade av alla våra kunder!

Välkommen att kontakta oss på 55Plus i Nässjö (vi tar även uppdrag i Eksjö, Sävsjö och Vetlanda – höglandet) så gör vi din vardag lite enklare också!

Våra erfarna och pålitliga seniorer hjälper gärna till i hem och trädgård. Bokar du löpande uppdrag så ser vi till att du får samma medarbetare, varje gång! Vi utför uppdrag hos barnfamiljer upp till äldre seniorer – åldern spelar ingen roll – vi hjälper till med allt inom hemservice, barnpassning och trädgårdsarbeten mm!

– Hem/veckostäd
– Flyttstädning
– Dödsbostädning
– Fönsterputsning
– Trädgårdsarbeten

Vill ni ha en ren och trivsam arbetsplats?
Vi hjälper er gärna med städtjänster, kontorsstäd, byggstäd och fastighetsskötsel. Med över 10 års erfarenhet och hundratals nöjda företagskunder erbjuder vi ett stabilt och säkert samarbete i framtiden. Kontakta oss för mer info!

– Kontorsstädning/fönsterputs
– Vaktmästeritjänster
– Fastighetsskötsel
– Frukost på jobbet

Våra tjänster är eftertraktade och därför är vi alltid på jakt efter fler pigga och glada seniorer som vill underlätta för andra! Jobba extra som senior i Nässjö med omnejd – vi söker även dig som är yngre! Tycker du om att hjälpa till med det vi erbjuder kontakta oss nu direkt så berättar vi mer!

– Vänliga arbetskamrater
– Varierande uppdrag
– Kunder som uppskattar dig
– Försäkring och personlig säkerhet
– Lön utefter avtal i branschen

Verksamhetsansvarig 55Plus Nässjö

Varje dag får vi nya utmaningar med varierande problem att lösa för våra kunder, och det bästa är den tacksamhet och glädje vi möter när vi löst problemen. Våra medarbetare har roligt och gör ett bra jobb och det sprider sig från kund till kund.

Tack vare en brokig bakgrund har jag samlat på mig mycket erfarenhet under åren. 2011 startade jag upp 55Plus och jag trivs mycket bra, så detta kommer jag att fortsätta med. Vi arbetar långsiktigt och har många nöjda återkommande kunder. Du kan lita på att vi finns här för att hjälpa till!

Vi tar uppdrag i Nässjö men även i Eksjö, Vetlanda och Sävsjö med omnejd dvs på småländska höglandet åt både privatpersoner och företag / kommun.

Kontakta oss för att få veta mer om hur din vardag kan bli enklare!

Leif Carlsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Nässjö tillsammans med medarbetare

Det är vi som svarar när du ringer!