• Kontakta 55Plus Tyresö

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Vi på 55Plus i Tyresö erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster och kan hjälpa dig med såväl städning som trädgårdsarbete. Våra duktiga hantverkare tar hand om de snickeri – och måleriarbeten du vill ha hjälp med. Vi åtar oss både små reparationsarbeten och större renoveringar och finns tillgängliga både för dig som privatperson och för er som företag. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan förenkla din vardag!

Vi erbjuder olika typer av RUT- och ROT-tjänster till privatkunder. Exempel på detta kan vara skräddarsydda upplägg av trädgårdsarbete, fönsterputs, städning och snickeri. Vi löser det mesta som du kan tänkas önska hjälp med så tveka inte att kontakta oss.
Med våra medarbetares kompetens kan vi erbjuder er kontorsstädning och Fastighetsskötsel, så som exempelvis trappstädning, rengöring i soprum, snöskottning och skötsel av grönområden.
Kanske börjar du närma dig pensionen eller har du redan nått den magiska åldersgränsen men inser att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Vi söker fler pigga och glada medarbetare som vill göra vardagen trevligare för våra kunder! Vill du vara med och bidra och göra skillnad för våra kunder i deras vardag?

När du inte kan, orkar, vill eller hinner – då finns vi här för dig!

RUT- och ROT-tjänster i Nacka/Värmdö/Tyresö, det tar vi hand om för att underlätta din vardag och för att du ska få mer fritid och ägna dig åt det du tycker är roligt. Upp till 75 000 kr per år kan varje person få som bidrag för att just använda för de tjänsterna som ryms inom RUT- och ROT-konceptet.

Personlig arbetskraft
Våra medarbetare är flexibla, erfarna och ansvarstagande, men det kanske mest uppskattade är att det är ”din trädgårdsmästare” eller ”din städare” som kommer. Alltid samma person som du kommer att lära känna och som kommer att lära känna dig och de behov och förväntningar just du har. Ett arbetssätt som gör relationen så mycket mer personlig och trygg för våra kunder.

Kort om våra tjänster
Tjänster vi tillhandahåller är bland annat städning av alla de slag och trädgårdsarbete till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi har även duktiga hantverkare som tar hand om de snickeri- och målningsprojekt du behöver hjälp med. Som företag kan du anlita oss per timme eller per dag eller precis så mycket ni har behov av inom till exempel vaktmästeriuppdrag, bud- och transport, ekonomiansvarig eller reception/administration. Ni slipper helt enkelt binda upp er i anställningar med LAS-regler när behoven bara är tillfälliga – smidigt, eller hur.

Vill du veta mer? Kontakta oss.

Välkommen till 55Plus i Nacka/Tyresö