• Steg 1 av 2
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning, eller kanske inte orken för det finns längre? Då hjälper vi dig naturligtvis med din hemstädning! Vi utför också det mesta inom trädgårdsskötsel som gräsklippning och beskärning. Dessutom har vi duktiga snickare som tar sig an alltifrån mindre reparationer till större renoveringsprojekt. Välkommen att kontakta oss!

Privata tjänster

Vi erbjuder en stor bredd av både ROT- och RUT-tjänster till våra privata kunder som flyttstädning, trädgårdsarbete och snickeri. Kontakta oss för mer information.
Med våra medarbetares kompetens har vi möjlighet att erbjuda ett helhetskoncept med en variation av tjänster för exempelvis fastighetsägare och bostadsrättsföreningar – alltid anpassade för era behov.
Börjar du närma dig pensionen, eller redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket energi och vilja kvar?

Verksamhetsansvarig 55Plus Trelleborg

Våra kunder berättar för sina vänner och bekanta att de är nöjda och på så sätt har vi också fått ett gott rykte! Kunderna uppskattar att vi använder oss av senior arbetskraft, eftersom de kan sin sak och har erfarenhet. Vi hjälper till när orken tryter eller tiden inte räcker till, oavsett om du behöver hjälp med återkommande tjänster eller någon som gör en punktinsats.

Du får gärna kontakta mig så berättar jag mer om hur vi kan förenkla din vardag!

Christina Drottsgård
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Trelleborg