• Kontakta 55Plus Ängelholm

  • Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer någon från oss till dig inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Vi på 55Plus i Ängelholm erbjuder hushållsnära tjänster som bland annat städning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Med våra duktiga hantverkare kan vi även hjälpa dig med målning, tapetsering och snickerier. Dessutom hjälper vi företag med kontorsstädning, fönsterputs och fastighetsskötsel. Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi erbjuder en stor bredd av RUT- och ROT-tjänster till våra privatkunder. Kontakta oss idag.
Har du ett företag som behöver hjälp med kontorsstädning eller fastighetsskötsel? Kontakta oss!
Vi är alltid intresserade av att hitta fler pigga och glada seniorer. Hos oss gör du en uppskattad insats!

Verksamhetsansvarig 55Plus Ängelholm

Vi erbjuder våra kunder bra service och trygghet. Hos oss kan du lita på att arbetet håller en jämn kvalitet då det alltid är samma person som utför återkommande uppdrag, dessutom är vi lyhörda inför vilka behov som finns på plats och anpassar oss efter dem på bästa sätt. En fördel med att anlita oss är att våra medarbetare jobbar för att de vill, inte för att de måste.

Jag har valt att ta över 55Plus verksamhet i Ängelholm för att det är ett väloljat företag med bra värderingar. Med min erfarenhet från olika hantverksyrken, arbetssäkerhet och från ett eget företag inom maskin- och industriteknik, passar det mig nu utmärkt att driva ett service-företag i mitt hemområde. Jag är stolt över att vi utför bra tjänster till bra priser och vi ger oss inte förrän kunden är nöjd. För mig är det viktigt att både kunder och medarbetare känner sig trygga och trivs med oss!

Kontakta oss för att få veta mer om hur din vardag kan bli enklare!

Martin Jönsson
Franchisetagare och verksamhetsansvarig i Ängelholm